2777
2789
چرا عزیزم

همه چی گرون شده. اینده نامعلوم و مبهم که بماند.... ترسناک هم شده.گلاب به روت یه ریدن بچه ۱۵ تومن خرجشه. یه بطری شیر که توش هزار تا اما و اگر و مشکل نگهداری و فلانه ۶۰ تومن پولشه. خودمون انقدر در حال سگ دو زدن دنبال دوقرون و دوزار و حساب کتاب کردن هستیم که دیگه اعصاب و حوصله ای نمیمونه که بخواهیم به بچه ها فکر کنیم. دغدعه ها شده پرکردن شکم.... 

بچه م دیروز گفت بریم تونل باد..... یعنی حتی پیگیر نشدم که چنده و چقدره!  میدونم اگه یکی دو سال قبل بود حداقل پیگیر میشدم میگفتم گرونه بذاریم برا این سنی شدنت یا تولدت یا هرچی.... ولی کلا دندون طمعشو کشیدم کلا گفتم نه واضح گفتم  گرونه نمیتونیم. هعی از کدوم درد بگم.... خدا رو شکر... ولی حق من این نبود که نگران هفته بعد باشم که مهمون داره واسم میاد

هيچ کس نميتواند به عقب برگردد و از نو شروع کند.اما همه مي توانند از همين حالا شروع کنند و پايان تازه اي بسازند
خودمم همینو میگم میایی بچه به دنیا بیاری برای ماهایی که بیمه نیستیم هزینش خیلی گرون تموم میشه هنوز ه ...

منم ۶ ساله ازدواج کردم بچه نمیخوام همه میگن پشیمون خواهید یا سخت میشه بعدا ...

وضع مالیمونم معمولیه اما ترجیح میدم پولدار باشم و بچه بیارم 

نه تو سختی باشم و بچه بیارم صرفا به خاطر اینکه ممکنه بعدا سخت بشه ...

روزیشم تا یه حدی خدا میرسونه اما نه انقدری که بچت توی رفاه باشه 

درخواست دوستی ندید / بی ادبی و گستاخی رو با زبان تند جواب میدم / اگه مخالف نظر من بودی ریپ نزن نه نظرم تغییر میکنه نه حوصله صحبت هاتو دارم ، با تشکر ‼️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم ۶ ساله ازدواج کردم بچه نمیخوام همه میگن پشیمون خواهید یا سخت میشه بعدا ...وضع مالیمونم معمولیه ا ...

درسته من به شدت به حرف شما معقتدم 

ولی وضع درست نمیشه هیچ بدترم میشه...

همسرم تنش سالم باشه و خوشبت باشیم ممنون میشم دعا کنی❤️