2777
2789

خانما من ماه سوم بارداریمه. توی این سه ماه همه‌ی غذاهامو با روغن زیتون و روغن کنجد درست کردم خوردم.

دیروز یه کلیپ دیدم میگفت مادرای بارداری که در دوران بارداری از روغن زیتون یا روغن کنجد استفاده می‌کنند بچه‌شون دیابتی میشه. به نظرتون چکار کنم؟ 

کسی میتونه راهنماییم کنه؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الان فصل گلابی هست تا میتونی بخور و ماهی سالمون واقعی بخور نه ماهی رنگی قزل آلا که از بی توجهی وارد بازار میشد

فقط 21 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بنی آدم اعضای یک دیگرند چو عضو به درد آورد دگر عضوها را نماند قرار  

نه، خیالتون راحت باشه 🌸
مصرف روغن کنجد و روغن زیتون در دوران بارداری باعث دیابتی شدن نوزاد نمی‌شه. دیابت نوزاد یا دیابت بارداری بیشتر به عوامل زیر مربوطه:

• تغییرات هورمونی در دوران بارداری
  • سابقه خانوادگی دیابت
  • اضافه‌وزن یا چاقی قبل از بارداری
  • سن بالاتر مادر
  • سبک زندگی کم‌تحرک

این روغن‌ها اگر به صورت متعادل و در حد مصرف غذایی روزانه استفاده بشن، حتی می‌تونن مفید باشن:

• روغن زیتون: منبع چربی سالم (امگا ۹) و آنتی‌اکسیدان
  • روغن کنجد: سرشار از ویتامین E و اسیدهای چرب مفید

✅ نکته مهم:

• زیاده‌روی در هر نوع روغن (حتی سالم) باعث افزایش وزن و بالا رفتن قند خون می‌شه.
  • برای پخت‌وپز در بارداری بهتره روغن‌ها رو به صورت ترکیبی و کم‌حرارت استفاده کنید.
  • معاینه و تست قند خون بارداری طبق توصیه پزشک بسیار مهم‌تره.