2777
2789
عنوان

بچه چهارم رو سقط کردم پشیمونم

| مشاهده متن کامل بحث + 706 بازدید | 39 پست
چرا کسی نمیگه شوهرش بره ببنده

چون مطمئناً انجام نمیده میگی نه الان بهش بگو برمی‌گرده میگه شوهرم اصلاً این کارو نمی‌کنه من نمی‌دونم دلیلش چیه ولی هیچ وقت خدا مردای ایرانی دنبال همچین کاری نمیرن یعنی حاضرند سالی یه دونه زن بدبخت سقط بکنه ولی این کارو نمی‌کنن تازه ۹۹ درصدشونم که عقیده به این دارن من اصلاً کاندوم دوست ندارم و با کاندوم مخالف ۱۰۰ن نه اینکه خیلی عرضه‌ای جلوگیری طبیعی دارند واسه اون

وقتی پیام دادی و جوابتوندادم بدون ترجیح دادم بامغززنگ زده ات  بحث نکنم چون فهمیدم با خوک نمیشه کشتی گرفت پس پیام ات بی جواب موند بدون از چیه ...

درست و غلط سقطتون را نمیدونم چون شرایط را شما خودتون بهتر میدونستید.اما اینقدر مطمین فکر نکن مشکلات الانتون بخاطر اون سقط هست.از کجا مطمینی اگه سقط نکرده بودی این اتفاقات نمیوفتاد؟گذشته تموم شده به فکر الانت باشه که حالت بهتر بشه.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یکی ازاقوام ماهم باوجودکاندوم وقرص باردارشد

والا اینا دیگه عجیب دوتا روباهم مصرف کنی بعدبارداربشی مگه اینکه اسپرم پرواز کرده باشه .من بچه دوم ناخواسته باردارشدم اونم صرف اینکه جلوگیری طبیعی داشتم 

بعد رابطه روزای تخمک گزاری اروم برگرد رو شکم. ی ربع رو شکم بمونتا ۲ساعت هم تطهیر و حمام نرو

هعی خواهر همه کار کردم تو این سه سال ولی گاهی خداهم نمیخواد شاید🙃♥

حَواسِتو بِدِع بِ ماهِت،چِراغائِ شَهر اَرزِش نَدارَن(: ♥✨ ️ متاهل= متعهد♡♡

دستگاه بعد از بچه دوم گذاشتم ولی بهم نساخت یک سال ونیم دستگاه داشتم در ماه فقط ۱۰ روز پاک بودم دکتر بهم گفت دستگاه رو مجبوریم در بیاریم وقتی میگم از همه روش‌ها یه سری فکر میکنن حتما احمال کاری کردم ولی وقتی با دکتر زنان حرف زدم واقعا بهم حق داد حتی دکتر

والا اینا دیگه عجیب دوتا روباهم مصرف کنی بعدبارداربشی مگه اینکه اسپرم پرواز کرده باشه .من بچه دوم نا ...

بخدا من اینجا میگن با کا ندوم باردار شدن ترس می افته به جونم 

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜
دستگاه بعد از بچه دوم گذاشتم ولی بهم نساخت یک سال ونیم دستگاه داشتم در ماه فقط ۱۰ روز پاک بودم دکتر ...

با کا ...چی اونم باردار شدی 

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜

وقتی بیماری همسرتون خیلی بیشتر باید کمک کنه برای باردار نشونتون.اون بچه سومم در واقع بخودت ظلم کردی.اول جون و سلامتی خود فرد مهمه.الانم طوری نیست خوب میشی ولی بعد این دو طرفه جلوگیری کنید دیگه باردار نشی.۴ تا بچه برای زن سالمم زیاده

دکتر بهم گفت رحمم گیرایی خیلی بالایی داره در تمام روش‌های جلوگیری احتمال خطا هست ومن از اون دسته از بدن هایی هستم که احتمال دوباره باردار شدنم زیاده تنها راهی که برام گذاشتن بستن لوله های همسرم بود اونم یه جا غیر قانونی پیدا کردیم خودش راضی شد ولی وقتی رفتیم خود دکتر همش به شوهرم گفت مطمعنی مطمعنی شوهرم ترسید فکر کرد قرار یه بلا سرش بیارن چون این جور کارا غیر قانونی هست  اصلا انگار خود دکتر هم ترسیده بود