وقتی خدا بهم بچه دوم رو داد با تمام عشقی که نسبت به بچه داشتم واعتقاد شدیدی که هر بچه ای روزی خودش رو میاره به خاطر یه مشکل جسمی دیگه دوست نداشتم بچه دار بشم ولی به همه میگفتم بچه هام وقتی بدنیا اومدن چقدر زندگی من گشایش ورزق وروزیم زیاد شد بچه سومم رو با قرص ال دی باردار شدم به خاطر بیماریم ترس داشتم فقط به خدا توکل کردم ولی بعد از زایمانم به شدت به خاطر مریضیم اذیت شدم طوری که ۱۰۰ بار مردم وزنده شدم ولی هر بار به خدا گفتم به خاطر تو تحمل میکنم ته دلم از این که بچم رو با هزار سختی نگه داشتم وحرف خدارو گوش کردم خوشحال بودم ولی تا لب مرگ رفتم وبرگشتم سه تا سزارین لوله هام رو نبستن به خاطر قانون جوانی جمعیت متاسفانه بچه ۴ رو هم با تمام مراقبت های سفت وسختی که انجام دادم باردار شدم وقتی که فهمیدم باردارم نه از ترس روزی فقط به خاطر جونم با اینکه عاشق بچه بودم واز ته دلم دوست داشتم دخترم خواهر داشته باشه شاید خدا میخواد بهش خواهر بده ولی فقط وفقط از ترس جونم سقط کردم میخواستم برم دنبال سقط قانونی گفتن به نتیجه نمیرسم حالا بعد از سقط بعد از ۲۰ روز یه دفعه اپاندیسم اوت کرد رفتم اتاق عمل با همسرم اختلاف پیدا کردم اصلا حالم خوب نیست خیلی سختی افتادم خواستم بگم اگر یه روز فکر کردید حرف خدا رو گوش کردید وبه خودتون افتخار کردید خدا خیلی سخت تر یه جای دیگه امتحان میکنه آدمارو نه حال روحی خوبی دارم نه جسمی فقط دعا میکنم خدا منو ببخشه
چون مطمئناً انجام نمیده میگی نه الان بهش بگو برمیگرده میگه شوهرم اصلاً این کارو نمیکنه من نمیدونم دلیلش چیه ولی هیچ وقت خدا مردای ایرانی دنبال همچین کاری نمیرن یعنی حاضرند سالی یه دونه زن بدبخت سقط بکنه ولی این کارو نمیکنن تازه ۹۹ درصدشونم که عقیده به این دارن من اصلاً کاندوم دوست ندارم و با کاندوم مخالف ۱۰۰ن نه اینکه خیلی عرضهای جلوگیری طبیعی دارند واسه اون
وقتی پیام دادی و جوابتوندادم بدون ترجیح دادم بامغززنگ زده ات بحث نکنم چون فهمیدم با خوک نمیشه کشتی گرفت پس پیام ات بی جواب موند بدون از چیه ...
درست و غلط سقطتون را نمیدونم چون شرایط را شما خودتون بهتر میدونستید.اما اینقدر مطمین فکر نکن مشکلات الانتون بخاطر اون سقط هست.از کجا مطمینی اگه سقط نکرده بودی این اتفاقات نمیوفتاد؟گذشته تموم شده به فکر الانت باشه که حالت بهتر بشه.
والا اینا دیگه عجیب دوتا روباهم مصرف کنی بعدبارداربشی مگه اینکه اسپرم پرواز کرده باشه .من بچه دوم ناخواسته باردارشدم اونم صرف اینکه جلوگیری طبیعی داشتم
دستگاه بعد از بچه دوم گذاشتم ولی بهم نساخت یک سال ونیم دستگاه داشتم در ماه فقط ۱۰ روز پاک بودم دکتر بهم گفت دستگاه رو مجبوریم در بیاریم وقتی میگم از همه روشها یه سری فکر میکنن حتما احمال کاری کردم ولی وقتی با دکتر زنان حرف زدم واقعا بهم حق داد حتی دکتر
وقتی بیماری همسرتون خیلی بیشتر باید کمک کنه برای باردار نشونتون.اون بچه سومم در واقع بخودت ظلم کردی.اول جون و سلامتی خود فرد مهمه.الانم طوری نیست خوب میشی ولی بعد این دو طرفه جلوگیری کنید دیگه باردار نشی.۴ تا بچه برای زن سالمم زیاده
دکتر بهم گفت رحمم گیرایی خیلی بالایی داره در تمام روشهای جلوگیری احتمال خطا هست ومن از اون دسته از بدن هایی هستم که احتمال دوباره باردار شدنم زیاده تنها راهی که برام گذاشتن بستن لوله های همسرم بود اونم یه جا غیر قانونی پیدا کردیم خودش راضی شد ولی وقتی رفتیم خود دکتر همش به شوهرم گفت مطمعنی مطمعنی شوهرم ترسید فکر کرد قرار یه بلا سرش بیارن چون این جور کارا غیر قانونی هست اصلا انگار خود دکتر هم ترسیده بود