2777
2789
عنوان

بچه چهارم رو سقط کردم پشیمونم

| مشاهده متن کامل بحث + 706 بازدید | 39 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوست عزیز آخه یعنی چی با وجود جلوگیری سفت و سخت جلوگیری سفت و سخت یعنی اینکه همسرت کاندوم بزاره ولی ...

خیلیا با همون ایودی هم باردار شدن. 

زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست. آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست👌🏻

و منی که بعدازسه سال نا امیدی هنوز اومید دارم خدا بهم یه بچه بده از تنهایی و افسردگی کلافه شدم🙃

حَواسِتو بِدِع بِ ماهِت،چِراغائِ شَهر اَرزِش نَدارَن(: ♥✨ ️ متاهل= متعهد♡♡
دوست عزیز آخه یعنی چی با وجود جلوگیری سفت و سخت جلوگیری سفت و سخت یعنی اینکه همسرت کاندوم بزاره ولی ...

عزیزم من یکی اطرافم آیودی داشت قرصم خورد ولی حامله شد.همون بنده خدا باز موقع زایمان لوله هاشو بست دوباره از شانس بدش حامله شد مثل اینکه دکتر درست نبسته بوده

عشقم پسرم بهترینم نفسم بنده به نفسات.مامان خیلی منتظر اومدنت بودم فدای دستای کوچولوت بشم.پسر خوشگلم داداشی شدنت مبارک دورت بگردم تو انقد مهربونی چه داداشی خوبی میشی برا کنجد تو دلم❤❤❤

چی بگم عزیزم

کاریه که شده نمیتونم دیگه سرزنشت کنم

ولی توبه کن حتما....گناه بزرگیه

ولی هرکی این پیامو میخونه بدونه که همه چی دست خداست

ما نمیدونیم که آیا با ادامه ی بارداری بازم شرایطمون مثل قبله

ما نمیدونیم که آیا بدنمون ضعیف تر میشه یا نه

ما نمیدونیم و خدا هرکی ممکنی رو بخواد ممکن میکنه

ما از تو به غیر تو نداریم تمنا.... حلوا به کسی ده که محبت نچشیده.  🇵🇸🇮🇷 به نیت آزادی فلسطین ، نابودی ظالمین جهان و ظهور امام عصرمون یه صلوات بفرست 🌷🌷

خیلیا با همون ایودی هم باردار شدن.

خوندی اصلا چی نوشتم گفتم همزمان باید سه چهار تا روش جلوگیری از بارداری را انجام بده

فقط به یه روش اکتفا نکنه

وقتی پیام دادی و جوابتوندادم بدون ترجیح دادم بامغززنگ زده ات  بحث نکنم چون فهمیدم با خوک نمیشه کشتی گرفت پس پیام ات بی جواب موند بدون از چیه ...
غیر ممکنه با جلوگیری سفت و سخت آدم باردار بشه

ممکنه عزیزم دیدم 

عشقم پسرم بهترینم نفسم بنده به نفسات.مامان خیلی منتظر اومدنت بودم فدای دستای کوچولوت بشم.پسر خوشگلم داداشی شدنت مبارک دورت بگردم تو انقد مهربونی چه داداشی خوبی میشی برا کنجد تو دلم❤❤❤
عزیزم من یکی اطرافم آیودی داشت قرصم خورد ولی حامله شد.همون بنده خدا باز موقع زایمان لوله هاشو بست دو ...

یکی ازاقوام ماهم باوجودکاندوم وقرص باردارشد

یکی از خیرین رفته سوپر مارکت محله دفتر بدهی مردمو گرفته و فرار کرده.میخوام بگم با دست خالی هم میشه کار خیر کرد، دریغ نکنید.😂

و منی که بعدازسه سال نا امیدی هنوز اومید دارم خدا بهم یه بچه بده از تنهایی و افسردگی کلافه شدم🙃

بعد رابطه روزای تخمک گزاری اروم برگرد رو شکم. ی ربع رو شکم بمون

تا ۲ساعت هم تطهیر و حمام نرو

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.