2777
2789

بله

کاربر آقا😊 من همون کرمی  هستم که بعد از گذروندن سختی ها ( مثل دانه از دل سیاهی خاک) از پیله تنگ و تاریک تبدیل به  پروانه ی آزاد شدم 🦋😍 سختی ها و بغض های هر آدمی ، دارایی و اعتبار اون آدمه ....Kindman

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شمامتاهلی

بله 

کاربر آقا😊 من همون کرمی  هستم که بعد از گذروندن سختی ها ( مثل دانه از دل سیاهی خاک) از پیله تنگ و تاریک تبدیل به  پروانه ی آزاد شدم 🦋😍 سختی ها و بغض های هر آدمی ، دارایی و اعتبار اون آدمه ....Kindman

خانمت میدونی تینجا عضوی واکنشش چیه

واکنش خاصی نداره ، گاهی اوقات تاپیکام رو هم میخونه 

سوالتون این بود؟😂من سه ساعت وایساده بودم ببینم چی قراره بپرسین؟😂

کلی استرس داشتم آیا میتونم نظر بدم یا نه 🤦‍♂️🤣

نظرت در مورد مرد نی نی سایتی چیه

والا چی بگم

به نظرم اینکه بخوای یه فضا رو محدود یه عده یا یه جنس کنی واقعا کار نشدنیه، این سایتم به نظرم من عمومیه 

ومن واقعا نه درخواست نا به جایی از آقایون دیدم نه حتی تو تاپیکا برخورد یا رفتار بدی داشتن ( حالا الان همه خانما میریزن سرم😂) ولی اگه هردو دوطرف ملاحظه کنن و صرفا یه تعامل ساده باشه به نظرم محیط خوبیه برای صحبت کردن در و دل و....

نظرت در مورد مرد نی نی سایتی چیه

مرد نی نی سایتی خواستگار داری ؟ 

چرا انقد پیگیر این موضوعی دلیلش رو بگو بیشتر کمکت کنم 

چون فکر میکنم قبلا همچین محتوایی دیدم که تاپیک شده 

شاید از خودت باشه ! 

مرد ، مرده 

نی نی سایت و غیر نی نی سایت نداره 

این که تو نی نی سایت چیکار می‌کنه بستگی به شخصیتش داره 

شخصیت یک نفر رو نمیشه از بودنش تو نی نی سایت متوجه شد 

مگر این که بدونی داره اینجا چیکار می‌کنه ! 

این که به کسی درخواست داده یا ن؟ 

و چیزای دیگه ...