2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ماخودمون تولیدی لباس زیر داریم

اگه کاروپارچه برای خودت باشه که درآمدش عالیه عالی!

اگه بخوای بعنوان کارگر بری کارکنی،اول ازهمه باید بدونی به کارگرزن،همیشه دستمزد کمتراز مرد میدن واگرم نرخ دستمزد رو نداشته باشی کلاه سرت میره وهرچقدربخوان بهت میدن،اگرم تازه وارد باشی وکار بلد نباشی باز یه مدت بهت پول کم میدن

ازهمه مهم تراینکه اگه زرنگی و دستت تنده وکاربلدی،اصلا قبول نکن روزی بهت مزد بدن،جایی برو که به اندازه ی هر جین کاری که میکنی تو طول روز ،پول بهت بدن،به اصطلاح میگن مزدی دوزی

اگه خوب کار کنی وزرنگ باشی پول خوبی میگیری

ماخودمون تولیدی لباس زیر داریم اگه کاروپارچه برای خودت باشه که درآمدش عالیه عالی! اگه بخوای بعنوان ...

من دستم تنده زود راه میفتم و تروفرزم. ولی قیمت نمیدونم ازکجابدونم کلاه سرم میزارن یانه ؟ 

تولیدیه مانتوعه به عنوان راسته دوز میخام برم درامدش تقریبی چقدر میفته در ماه برام؟

ممنون که باحوصله جوابمو دادید

من دستم تنده زود راه میفتم و تروفرزم. ولی قیمت نمیدونم ازکجابدونم کلاه سرم میزارن یانه ؟  تولی ...

ما لباس زیر میدوزیم ،نرخ مانتو رو ندارم،راسته دوزی که خوبه راحته واقعا بلدم نباشی زود راه می افتی،میتونی به چن تا تولیدی مانتو سر بزنی وازکارگرهاشون بپرسی چقدر میگیرن،ولی حواست باشه سرخانوما وتازه وارداخیلی کلاه میذارن سر دستمزد،خیلی

خطی یعنی چی . من خیاطی بلدم ولی تاحالا بیرون کار نکردم 

خطی ینی مثلا هر شلوار با دور کمرش ۵خطه ..خطی ۷۰تومن معمولا میدن ..ینی یه شلوار رو ۳۵۰۰تومن میدوزی..البته من شلوار بچگونه رو گفتم

من لایق بهترینام.برای حل مشکل شوهرم یه صلوات مهمونمون کنید.لا اله الا انت سبحانک انی کنت من الظالمین
ماخودمون تولیدی لباس زیر داریم اگه کاروپارچه برای خودت باشه که درآمدش عالیه عالی! اگه بخوای بعنوان ...

سلام.ببخشید من میاندوز خریدم و میخام کار بیارم خونه ،اصلا هم تجربه ندارم،ممکنه یکم راهنمایی کنید؟

ما لباس زیر میدوزیم ،نرخ مانتو رو ندارم،راسته دوزی که خوبه راحته واقعا بلدم نباشی زود راه می افتی،می ...

عزیزم هستی تو سایت سوال داشتم

ممنون میشم جواب بدید

«حسادت، زنگ خطر نیازهای نادیده‌گرفته‌شده‌ی ماست؛ نه گواه بدی ما، نه گواه بدی طرف مقابل، بلکه نشانی از بخش‌هایی درون ما که هنوز صدای کافی نداشتن

سلام به تعدادی چرخ کار برای لباس کار مزدوری کار در منزل محدوده جنوب تهران نیاز دارم کارها برش خورده تحویل  داده می شود و هزینه حمل و نقل برعهده شما نیست و برای هر دست لباس مبلغ ۲۰ تومان داده می شود کارها سری دوزی هست طرح ایران خودرویی لطفا اگر حرفه ای نیستید و یا تابهحال کار نکردید پیام نفرستید براای جاهایی هم که چندتا چدخ بصورت کارگاه دارند کار هست لطفا از طریق واتساپ پیام بدید تلفن جوابگو نیستم ۰۹۱۹۶۷۰۳۱۱۰

ببخشید اصطلاح زیر چرخی چیه .من خودم چندساله لباس کارمیدوزم البته فقط پول دوخت میگیرم پارچه و لوازم به عهده صاحبکاره پلی تازه میخام برم تو کار فرم مدرسه بنظرتون چطوریه راحته یانه