2777
2789
عنوان

قربون نی نی سایت قبل ازعیدددددد....

287 بازدید | 51 پست

۴تا عکس خرید میداشتید همه پر شور و هیاهو فکر خوشگل کردن خودشون موهاشون پوستشون...حالا کجان پس 

همش شده اه و ناله وقیمت دلار و طلا 

بیایدیه کم انرژی مثبت باشیم خب دلم پوکییییید

همه امیدم تو تنهایی هام تواین شهر غربت ب اینجاس

خداروشکر که دارمت❤❤💙

اره واقعا قبل عیدخیلی بهتربود

دیگه بیخیالت شدم.چشم انتظارت نیستم.بود و نبودت رو سپردم دست خدا.دیگه میخام از ثانیه هاو لحظه هام استفاده کنم.سالها جوونیمو به پای انتظارت سوزوندم.هم توی خواب دلتنگت بودم هم بیداری.اما الان دیگه کافیه.اگه اومدی جات تو قلبمه❤ اگه نیومدی سهم من نیستی و حتما قراره نباشی.واسه داشته هام شاکرم و واسه نداشتنت کافر نمی شم................هی با توام " نی نی"

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به جان مادرم منم میخواستم همین الان واسه این موضوع تاپیک بزنم قربون دهنت    

عزیزم خدا مادرتو نگه داره....

خیلی همه متشنجن انگار!!شوهرمم ک از همه بدتره شغلش ازاده یه سسسسر زنگ میزنه مینالههه....

نی نی سایتیای قبل عید کوجان خو😉

خداروشکر که دارمت❤❤💙
عزیزم خدا مادرتو نگه داره.... خیلی همه متشنجن انگار!!شوهرمم ک از همه بدتره شغلش ازاده یه سسسسر زنگ ...

اصلا من همیشه میگم اسفند و بیشتر از خود عید دوست دارم هرچی شور و هیجان مال اونموقع است وگرنه فامیلها رو که همیشه میبینیم  

اصلا من همیشه میگم اسفند و بیشتر از خود عید دوست دارم هرچی شور و هیجان مال اونموقع است وگرنه فامیلها ...

دقیقاااااا منم همین نظرو دارم.

فروردین خر است والا...

شوهرم ک میگه تا اول اردیبهشت ک حقوقارو ندن همه حالا خرابه😂

دوباره یه نمه خوب میشیم ک میشه خرداد و امتحانا ماه رمضون و....

خداروشکر که دارمت❤❤💙