2777
2789
عنوان

نازک نارنجی خانم

119 بازدید | 17 پست

دیدین بعضیا چقدر آرامش دارن؟؟

من تایکی بهم بگه بالا چشمت ابرو بهم برمیخوره..

میرم سرکار اگه همکارم مثلا سرد جواب سلامم رو بده کل تایم ذهنم درگیره..

از دست خودم خسته شدممممم..

حالا توزندگی گیر کردم یه جاهایی واقعا نمیدونم ایراد از اخلاق همسرم یا حساسیت خودم...

دیدم خیلیا مثلا همسرشون به خواستشون گوش نمیده اینا بازم تلاش میکنن یا ازراه سیاست زنانه وارد میشن..من فوری بهم برمیخوره توذهنم میگم اون دوسم نداره اون خسیس اون منو نمیخواد.‌.

میدونم خیلی دختر حساسیم ولی احساس میکنم همسرم هم دیگه داره همه چی رو به حساسیت من ربط میده وروی اشتباهات خودش سرپوش میزاره..

کیا مثل من بودن چیکار کردین که بهتر شدین؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ازدست خودم خسته شدم...مسائل کوچیک رو یه جوری بزرگ میکنم بیا وببین

میفهمم 

منم تو دانشگاه همش میگم این چرا با این حالت بهم سلام داد

یا اون چرا اینطوری باهام حرف زد 

جدیدا دارم تمرین میکنم کم اهمیت بدم به رفتار دیگران یا مثلاً یکی بهم بگه نه خیلی ناراحت میشم درحالی که به بقیه میگم نه عادی برخورد میکنن منم دارم تمرین میکنم

بنظرم شما هم دیگران برات اهمیت نداشته باشن ولی درموضوع همسر رو نمی‌دونم شاید این کارها لازمه 

در حال ترمیم 🥀💔 .ممنون میشم اگه امضام رو دیدی برام صلوات بفرستی منم برات میفرستم

میفهمم منم تو دانشگاه همش میگم این چرا با این حالت بهم سلام دادیا اون چرا اینطوری باهام حرف زد جدیدا ...

همسرم درونگراست ومقتصد..احساس میگم خیلی از اشتباهات خودش رو قبول نمیکنه ومدام میخواد ثابت کنه حساس بودن من دلیل دلخوریاست..منم یه جاهایی دیگه حس میکنم دارم گول میخورم..

همسرم درونگراست ومقتصد..احساس میگم خیلی از اشتباهات خودش رو قبول نمیکنه ومدام میخواد ثابت کنه حساس ب ...

اره اینش واقعا بده 

بنظرم کمتر جلوش بگو که گیر هستی و این خصوصیت رو داری از اول نباید اینطور میگفتی که الان راحت توجیح کنه 

در حال ترمیم 🥀💔 .ممنون میشم اگه امضام رو دیدی برام صلوات بفرستی منم برات میفرستم

اره اینش واقعا بده بنظرم کمتر جلوش بگو که گیر هستی و این خصوصیت رو داری از اول نباید اینطور میگفتی ک ...

نگفتم بهش خودش ولی متوجه میشه دیگه.. مثلا یا کوچکترین چیزی اشکم درمیومد..