2777
2789

همش ازشون پول میگیرم مبلغای بالا ، انگار یه کمبود و عقده ای باشه که بخوام برطرف ش کنم با این کارا 

۲۵ سالمه کارم مربی مهده ولی خودم نمیرسونم خواسته هامو برآورده کنم 

گیر دادم برام لبتاب خریدن 

پیله کردم برام انگشتر خریدن قبلشم گوشواره 

دوباره گریه زاری گفتم برام میز و کتابخونه بخرید یکی دو سال پیش 

گوشیم رو مامانم برام عوض کرد 

الانم عقده‌ی تبلت قلم دار افتاده تو سرم 

گردن بند طرح اسمم رو مامانم برام سفارش داد ولی اصلا نمیندازمش  انگار فقط یه همس بود ...گفتم باید النگوهای بچگیمو برام عوض کنی النگو جدید بگیری ولی میگه من طلا عوض نمیکنم یه تک پوشم چند سال پیش از رقابت با خواهرام که خودشون کار کرده بودن خریده بودن مامانم برام گرفت گفتم الا و بلا ببری با یه دستبند عوض کنی برد یه دستبند کارتیر به جاش برداشتم ولی الان دوسش ندارم دیگه روم نمیشه بهش بگم باز عوضش کنه 

ولی واقعا یه صدایی تو سرم میگه اینا وظیفشونه 

از طرفی نگا میکنم مامانم خودش چند تا دندون خراب داره نمیره درست کنه ولی هر خواسته ای من دارم مجبوره آره بگه از بس که من لوسم 

خدایی که کوچک ترین جزییات رو با هم هماهنگ میکنه و سر موقع خودشون تنظیم میکنه ؛ محاله تو زمان بندی زندگی ما اشتباه کنه ...محاله...بهش اعتماد کن🤍✨

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ایشالله خدا کمکشون کنه

دلم براشون میسوزه مخصوصا مامانم ولی عادت کردم به باج گرفتن 😢

خدایی که کوچک ترین جزییات رو با هم هماهنگ میکنه و سر موقع خودشون تنظیم میکنه ؛ محاله تو زمان بندی زندگی ما اشتباه کنه ...محاله...بهش اعتماد کن🤍✨

حیف اون بچه ها که تو مهد شما بهشون آموزش میدی

من که آدم خبیثی نیستم

شما از مشکلات و کمبودای من خبر نداری 

دلم براشون میسوزه مخصوصا مامانم ولی عادت کردم به باج گرفتن 😢

روی خودت کار کن گناه دارن

مستقل باش

🔴مربی زومبا و چربی سوزی🔴کاربر آقا درخواست ندههههههههههههه خدا شاهده میزنم تو دهنت درخواست بدی

ندای درونیت شیطانیه بهش توجه نکن

آره خب ولی خیلی موزیانه بهم حمله میکنه 

شبا عذاب وجدان میگیرم 

روزا میگم به فکر خودت باش 

تو که درباره خودت میدونی انقدر چندشی چرا خودتو درست نمیکنی

دلم سوخت برای دندونای مامانت

دلم سوخت برای اینکه احتمالا خواهرات میفهمن چقدر بین تو و اونا فرقه برای زیادی خواهیای تو

بچه فرسایشی به تو میگن

سوهان روح اطرافیان

خدا نصیب هیچکس نکنه بچه ای مثل تو😂😂

اگر دیدین بیش از ۶ ماه تاپیک نزدم بدونید که دیگه نفس نمیکشم لطفان برام فاتحه بخونید🥺عشقِ پیشی🥺🐈‍⬛لُرم💪💪💪❤️‍🔥❤️‍🔥❤️‍🔥 https://abzarek.ir/service-p/msg/2312879

خدا رحم کنه به پدر و مادرت عزیزم. تسلیم هوای نفس شما شدن طفلی مامانت. ایشالا خدا هشیارش کنه

😞🥲😢

هر دفعه میگم این دیگه اخرین خواستمه .. 

روی خودت کار کن گناه دارنمستقل باش

یه مدت خیلی رفتم تو نقش دختر مستقل به جز اینکه عقب افتادم از زندگی هیچی نداشت برام به هیچی نرسیدم تو اون مدت همش دروغه و مستقل و ثروتمند شدن شانس میخواد 

تو که درباره خودت میدونی انقدر چندشی چرا خودتو درست نمیکنیدلم سوخت برای دندونای مامانتدلم سوخت برای ...

قضاوت نکن 

منم اینجوری نبودم اینجوری شدم 

زندگی به اینجا کشید منو الانم که نادم و پشیمونم ولی عادت کردم به انگل بودن این که اینو میدونم خودش خیلی دردناکه 

نمک نپاش

😞🥲😢هر دفعه میگم این دیگه اخرین خواستمه ..

ناراحت نباش. همه آدما همینن اگه خواسته هاشونو دنبال کنن همین میشه. چون روح ما بی نهایت طلبه. اگه خواسته ای رو دنبال کنیم راضی نمیشه و بعدی رو میخواد. الان وقتشه بگی بسه دیگه نمیخوام ادامه بدم. گذشته ها هم گذشته عزیزم. در زمان حال زندگی کن و بگو این بار نمیخوام‌ خواسته های دنیایی مو دنبال کنم. وگرنه سر از ناکجاآباد درمیاری