2777
2789
عنوان

سینال اف و اچ ام جی

179 بازدید | 29 پست

سلام من تنبلی تخمدان دارم و این ماه دکتر بهم لتروزول داد و روز ۸و۹و۱۰پری سینال اف زدم و روز ۱۴رفتم سنو دکتر گفت فولیکولات خیلی رشد کردن خوبه ولی احتمال چندقلوزایی هست

به نظرتون امیدی هس این ماه باردارشم؟

کیا با این امپول نتیجه گرفتن؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم این امپولا بگیر نگیر داره 

امیدوارم باردار بشی به خوبی سلامتی 

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️

شما استفاده کردین؟

بله خیلی زیاد 

خیلی هم عوارض داشت برام

من دو سه سال دارو مصرف کردم 

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️

اهاانشاالله هرچه سریعتر به خواسته قلبیتون برسین❤️

سپاس عزیزم 

شمام بهترینها نصیبت 

🌹

بله که احتمالش هست،زیادم هست،۳۵ هفته باردارم یا همین دارو،ایشالا شمام نتیجه خواهید دید😍😍😍

فقط حوصله کنید

من ۶-۷ دور امپول زدم

ایشالا البته برا شما همون دور اول نتیجه میده😍😍😍

مشکلتون چی بود؟چجوری درمان کردین؟عوارض داروها چی بود؟

ضعف تخمدان 

درمان هیچی هر کار کردم نشد 

اخرم رها کردم درمانو طبیعی باردار شدم سقط میشدن 

چون تخمک ضعیف بود 

عوارض که مثلا علائم بارداری شدید میداد داروها 

یا 

شکم بزرگ میشه 

کیست میشدن بعضی وقتا 

و ...

بله که احتمالش هست،زیادم هست،۳۵ هفته باردارم یا همین دارو،ایشالا شمام نتیجه خواهید دید😍😍😍فقط حوصل ...

واقعا خوشحال شدم براتون انشاالله  نی نی‌تون رو سالم بغل بگیرین