2777
2789
عنوان

خانم های باردار

| مشاهده متن کامل بحث + 752 بازدید | 92 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همه بنظرم اون ترس و استرس و نگرانی داشتیم من میخواستم آی وی اف کنم انجام ندادم و گفتم چه بهتر که انج ...

چقدر خوب مبارکه.

میشه بپرسم شما بعد ای وی اف استراحت تون چجوری بود 

من نمی‌دونم کجای کارم اشتباه بود 

با اینکه چهارتا ل جنین گذاشتن، منفی شدم 

نمی‌دونم بخاطر چی 

مادر نشدم ولی خدا مراقب اون خانوم باردار و فرشته توی شکمش هست قطعااااترس نداره چون هرکسی جونش براش ش ...

آره واقعا. 

اما من می‌گفتم اگه قدر خدا این باشه که ما شهید بشیم چی

چقدر خوب مبارکه.میشه بپرسم شما بعد ای وی اف استراحت تون چجوری بود من نمی‌دونم کجای کارم اشتباه بود ب ...

استراحت سه روز اول مطلق بود بعد نسبی من چون بچه کوچیک دارم و به هیچکس نگفتم خودم و همسرم کارا رو میکردیم ..... منم بار دوم مثبت شد  هم چسب جنین هم پی آر پی انجام دادم قبل انتقال هم دوهفته شکمم با سیاهدونه ماساژ میدادم و شال میبستم

آره واقعا. اما من می‌گفتم اگه قدر خدا این باشه که ما شهید بشیم چی

نه بابا😄

شهادت سعادت میخواد و کسایی که دوست دارن شهید بشن این اتفاق براشون میفته تازه اگه لایق باشن

🔴مربی زومبا و چربی سوزی🔴کاربر آقا درخواست ندههههههههههههه خدا شاهده میزنم تو دهنت درخواست بدی

استراحت سه روز اول مطلق بود بعد نسبی من چون بچه کوچیک دارم و به هیچکس نگفتم خودم و همسرم کارا رو میک ...

من دیگه فریز نداشتم دوباره انتقال بدم

باید از اول شروع میکردم.

دیگه نرفتیم سراغش چون تعیین جنسیت بود همش آزاد حساب میشد

من دیگه فریز نداشتم دوباره انتقال بدمباید از اول شروع میکردم.دیگه نرفتیم سراغش چون تعیین جنسیت بود ه ...

اره تعیین جنسیت متاسفانه شانسش کمتره نه من تعیین جنسیت انجام ندادم