2777
2789

سلام دوستان ،من تا حالا تو اپارتمان زندگی نکردم ،منزل فعلیمون دو طبقس، همکف دست مستاجره و طبقه ی بالا که خودمون هستیم دوبلکس و سه خواب ،الان داریم یه اپارتمام میخریم ،۱۳۵ متری و سه خواب که تک واحده و سه طبقس،خونش خیلی خوب و قشنگه ،همسایه هاشم تحقیق کردیم اوکی هستن ،حالا میخواستم ببینم مضراتی که  دوستان برای طبقه ی همکف اپارتمان میگن ،تو ساختمان سه طبقه ی تک واحده هم هست ؟خیلی نگرانم پشیمون بشیم 

زنانی که کتاب می‌ خوانند برای جوامع نابرابر و مرد سالار خطرناکند، زیرا آنها با مطالعه می‌ توانند دنیایی بهتر را تصور و برای به وجود آوردنش مبارزه کنند!!

عکس خونه ی فعلیمون رو هم گذاشتم ،فکر کنم دلم خیلی براش تنگ بشه ،اخه خودمون ساختیمش

زنانی که کتاب می‌ خوانند برای جوامع نابرابر و مرد سالار خطرناکند، زیرا آنها با مطالعه می‌ توانند دنیایی بهتر را تصور و برای به وجود آوردنش مبارزه کنند!!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خونه فعلی بهتر بنظرم اومد چرا

عشقم پسرم بهترینم نفسم بنده به نفسات.مامان خیلی منتظر اومدنت بودم فدای دستای کوچولوت بشم.پسر خوشگلم داداشی شدنت مبارک دورت بگردم تو انقد مهربونی چه داداشی خوبی میشی برا کنجد تو دلم❤❤❤
چرا میخواید برید

منطقه ای که زندگی می‌کنیم خوبه اما میخوایم بریم تقریبا بهترین جای شهرمون که به مدرسه ی دخترم و محل کار خودم نزدیکه 

طبقه همکف یا یک؟ اگه یکه که اوکیهاگه همکفه، همش صدای رفت و آمد و باز و بسته شدن در و دید داخل خونه ا ...

روی پارکینگ ،میشه طبقه ی یک

دوبلکس واقعا آدم اذیته هی از پله ها بری بالا پایین

من ۱۳ سال خونم دوبلکس بود اذیت نشدم ،اتاق خواب خودم پایین بود اتاق بچه ها هم زیاد نمیرفتم ،نهایت روزی یک بار ،پله ها هم خیلی استاندارد درست کرده بودیم ،این خونه تماما به سلیقه ی خودم و همسرم بود 

خونه فعلی بهتر بنظرم اومد چرا

منطقه ی خونه ای که داریم میخریم عالیه ،بهترین جای شهرمون و نزدیک به مدرسه ی دخترم و محل کار خودم