2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من 

برای برگشت معشوق😂😂😂

یه بار در اوج ناامیدی خوندم و بعد از یک ماه یه جایی گیر کرد مجبور شد زنگ بزنه

زنگ زدن همانا و ارتباط مجدد همانا...

شوهرم نشد و نمی خواستم بشه ولی از دلتنگی داشتم جون می دادم ...اسمش رو که توی گوشی دیدم روحم به پرواز در اومد

من خیلی خوندم خدا بهم نشان داد به صلاحم نیست؛ یعنی کلا نمیشهانقدر خونده بودم حفظ شده بودم

چه جوری خوندی؟

چند روز

☘️🦋مشکل پوستی دارم اگر چشمت به امضام خورد برام دعا کن برطرف بشه☘️🦋بهم بگو منم برای حاجتت صلوات بفرستم📿 

چه جوری خوندی؟چند روز

۳ ماه

من هر روز اینجوری خوندم :

صبح ها = ۱_۵ بار

هر روز موقع اذان= یک بار

بعد از هر نماز = یک بار

پنجشنبه ها = ۱۴ بار+۱۰۰ صلوات

کاش اژدها بودم. هرکی اذیتم میکرد نه بحثی، نه چیزی، فقط هااااااحححح🐲🔥

چطوری نشون دادمیشه توضیح بدید

به خدا گفتم اگر به صلاحم نیست یا نمیشه یه نشانه ای بده؛ همان روز نشانم داد نمیشه 

۳ ماهمن هر روز اینجوری خوندم :صبح ها = ۱_۵ بارهر روز موقع اذان= یک باربعد از هر نماز = یک بارپنجشنبه ...

نماز هات رو هم میخوندی؟ 

من چند وقته انقدر حال روحیم بده نتونستم نمازم رو هم بخونم مثل جنازه رو تخت افتادم باورت میشه چند روزه بک کلمه هم حرف نزدم فکر کنم حنجرم از کار افتاده😩😅 

برام دعا کنید 😞

☘️🦋مشکل پوستی دارم اگر چشمت به امضام خورد برام دعا کن برطرف بشه☘️🦋بهم بگو منم برای حاجتت صلوات بفرستم📿 

نماز هات رو هم میخوندی؟ من چند وقته انقدر حال روحیم بده نتونستم نمازم رو هم بخونم مثل جنازه رو تخت ا ...

آره

ای بابا عزیزم 💔🥺