2777
2789
عنوان

صدای نبض در گوش

113 بازدید | 18 پست

خانوما ممنون میشم لطفا تجربه اگه دارید راهنماییم کنید

داداشم یک ماهیه میگ تو یک گوشم صدای نبض میاد انگار ضربان قلبمه

شبا بیشتر اذیته

من دارم از استرس میمیرم..

چون برنامه درسی براش مینوشتم

و سنگین بود اونم بی استراحت دو ساله ک دبیرستانیه هی درس میخونه برا کنکور

میترسم بداش که خوب نشه😭😭

به نظرتون چیکار کنین

دکتر رفت یه بار گفت جرم گوش داری ساکشن کرد ولی صدا قطع نمیشه

میگ درد و خارش هم تو گوشم دارم گاهی اوقات

اگه امضامو میخونی مهربانترینم ممنون میشم برای شادی روح پدرم دعا کنی با قلب پاکت🖤🖤

عفونت داره

منم اینجوری بود 

قطره کانازول و یچیز دیگه استفاده کردم مرتب خوب شد 

با اسلحه آمریکایی کشته میشویم، با جنگ های آمریکایی آواره میشویم، با تحریم های آمریکا فقیر میشویم، و آمریکا نگران حقوق بشر ماست نگران آینده بچه های ماست و نگران آزادی های ماست خرهای مزرعه هم باور دارند آمریکا خیرخواه ماست

بازم جرم داره حتما یا التهاب

نباید شستشو میدادید من ۲ یا ۳ بار شستشو دادم گوشم بشدت حساس شده به سرما به صدا

هندزفری نذاره و تو سرما کلاه بزاره

خدایا اگه من گناهی میکنم از من ناراحت نشو ، شاید حکمتی توشه🙂

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عفونت دارهمنم اینجوری بود قطره کانازول و یچیز دیگه استفاده کردم مرتب خوب شد

عزیزم صدا نبض میداد گوشت؟

یه گوشت بود فقط؟

علائمت چی بود؟

اخه کنکوریه خیلی نگرانشم

اگه امضامو میخونی مهربانترینم ممنون میشم برای شادی روح پدرم دعا کنی با قلب پاکت🖤🖤
یه چکاب دندون پزشکی هم بره ممکنه پوسیدگی دندان عقل یا آبسه دندان دیگه علت باشه

اخه صدا نبض تو گوششه

بازم جرم داره حتما یا التهابنباید شستشو میدادید من ۲ یا ۳ بار شستشو دادم گوشم بشدت حساس شده به سرما ...

شستشو نداد عزیزم

ساکشن کرد

عزیزم صدا نبض میداد گوشت؟یه گوشت بود فقط؟علائمت چی بود؟اخه کنکوریه خیلی نگرانشم

هر دو گوشم گاهی یک گوشم صدای باد میومد بعضی وقتا نبض 

با اسلحه آمریکایی کشته میشویم، با جنگ های آمریکایی آواره میشویم، با تحریم های آمریکا فقیر میشویم، و آمریکا نگران حقوق بشر ماست نگران آینده بچه های ماست و نگران آزادی های ماست خرهای مزرعه هم باور دارند آمریکا خیرخواه ماست

عزیزم صدا نبض میداد گوشت؟یه گوشت بود فقط؟علائمت چی بود؟اخه کنکوریه خیلی نگرانشم

منم دقیقا از یکماه پیش همینجوری شدم صدای نبض توی گوش چپن  شبا بیشتر      الان دارم مقاومت میکنم ک نرم دکتر  ولی قطع نمیشه آخرش باید برم

منم دقیقا از یکماه پیش همینجوری شدم صدای نبض توی گوش چپن شبا بیشتر الان دارم مقاومت میکنم ک نر ...

خیلی بده

من نگراک داداشمم طفلی دو ساله تلاش میکنه برا کنکور نمیخوام زحماتش هدر بره

منم اینجوری شده بودم

بخاطر استرس و اضطراب هم میتونه باش گفتی کنکوریه 

لا حول و لا قوة الا بالله العلی العظیم✨🩵 سوگند به شب آنگاه که آرام میگیرد ، پروردگارت تو را رها نکرده🌖🌚