2777
2789

ببین پاشو از خود امشب شروع کن‌ نماز حضرت فاطمه رو ب نیت باطل شدن دعا بخون..سرچ کن نت میاد . تا ۷ شب یا ۱۴ شب بخونش. ان شاالله ک تو خابت بت نشونه میدن 

دعا میکنی خدا منو عشقمو قسمت هم کنه و آرزوم با صلاح خدا یکی بشه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین پاشو از خود امشب شروع کن‌ نماز حضرت فاطمه رو ب نیت باطل شدن دعا بخون..سرچ کن نت میاد . تا ۷ شب ...

سه ماه روز گارم سیاه شده دست و دلم به کاری نمیره انگار گیجم

سه ماه روز گارم سیاه شده دست و دلم به کاری نمیره انگار گیجم

اشتباه نکن گلم ،  هم ایت الکرسی زیاد بخون هم چهار قل . نمازو حتما بخون اگ عاشق هم بودین عشقتون حیفه ها

اشتباه نکن گلم ، هم ایت الکرسی زیاد بخون هم چهار قل . نمازو حتما بخون اگ عاشق هم بودین عشقتون حیفه ...

نمیدونم به من چی شده اول قران خیلی میخوندم ولی نمیدوتم چم شده اصلا دوست ندارم کاری انجام بدم گیجو منک شدم

اشتباه نکن گلم ، هم ایت الکرسی زیاد بخون هم چهار قل . نمازو حتما بخون اگ عاشق هم بودین عشقتون حیفه ...

الان این پیامو مینویسم گریه میکنم هر کی دعا نوشته برامون خدا نابوذش کنه من از زندگیم سیر شدم قبلا که قران میخوندم ولی الان انگار از همه چی سرد شدم

الان این پیامو مینویسم گریه میکنم هر کی دعا نوشته برامون خدا نابوذش کنه من از زندگیم سیر شدم قبلا که ...

میدونم حالت چطوره کاملا درک میکنم ولی هرجور ک شده سعی کن سرپا شی و انجام بدی.. نشسته نماز رو بخون