2777
2789

من زدم، فک کنم نیم سی سی، خیلی برام کم زد که تابلو نباشم ولی تاثیرش رو چهره ام واقعا محسوسه، من وسط چانه ام چاله بود و متقارن نبود، دکتر با وجدان باشه خودش میگه لازم داری یا نه، فک کنم یک و نیم سی سی دیگه تابلو باشه

چ‌خوب چند سیسی زدی شما؟

فکر کنمممم 3 سیسی شایدم کمتر

البته چون ک من اصلاااا چونه نداشتم انقد مصرف شد برا شما شاید اصلا کمتر باشه

من قوی نبودم، صبور هم نبودم، مجبور بودم. اجبار ازت یه آدم دیگه میسازه❤️‍🩹 "سال تولدم اشتباه ثبت شده"

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین یهویی ی حجم زیادی نزن کم کم بزن و هر بار تو ترمیم حجمشو زیاد کن👍🏻

من میگم ۱/۵ بزنم جلسه اول بده یعنی؟

میدونی همش میترسم کم باشه یکو‌نیم🤦🏻‍♀️دوس دارم یکم صورتم بزرگ دیده شه دودلم

من زدم، فک کنم نیم سی سی، خیلی برام کم زد که تابلو نباشم ولی تاثیرش رو چهره ام واقعا محسوسه، من وسط ...

او جدا؟ پس من یک میزنم فوقش ترمیم میرم نیم میزنم یمدت بعد شما چه برندی زدی

چجوریه تاثیر یک سیسی همه میگن خیلی کمه بدرد نمیخوره یک سیسی

ببین هیچوقت واسه اولین بار از ۱ سی سی بیشتر تزریق نکن حتی اگه دکترت گفت از ۱ سی سی بیشتر بزنم نذار، ۱ سی سی بزن اگه دوست داشتی هفته بعد واسه ترمیمش بگو بیشتر بزنه

من میگم ۱/۵ بزنم جلسه اول بده یعنی؟میدونی همش میترسم کم باشه یکو‌نیم🤦🏻‍♀️دوس دارم یکم صورتم بزرگ د ...

چونه های خودت چطوره؟اگر میخای فرم بگیره و یکم صورتت بزرگ تر شه کافیه بنظرم.از دکتر پرسیدی؟

من قوی نبودم، صبور هم نبودم، مجبور بودم. اجبار ازت یه آدم دیگه میسازه❤️‍🩹 "سال تولدم اشتباه ثبت شده"

باشه میگم ب دکتر منم همینو شنیدم میگن یک سیسی بیشتر نزنید جلسه اول

اره کلا چونه کمتر از بقیه صورت ژل لازم داره زود فرم میگیره، من دوبار پشت سرهم رفتم ۱ سی سی بزنم چونم ژلو پس میزد بیرون، بار اول ۱ سی سی بزنی هم گلوله نمیشه هم کم کم تزریق بشه فرم قشنگتری میگیره، هم به خاطر اینکه دفعه اول جذب میشه تو هرچقدر زیاد بزنی یه هفته دیگه جذب میشه پس کم کم ترمیم کن که بمونه

من، چاله چونه داشتم قشنگ هم بود ولی برا تنوع نیم سی سی زدم پرش کردم،

عزیزم راسته که میگن ژل توی چونه تکون میخوره و با دست جابه جا میشه ؟

درخواست دوستی ندید / بی ادبی و گستاخی رو با زبان تند جواب میدم / اگه مخالف نظر من بودی ریپ نزن نه نظرم تغییر میکنه نه حوصله صحبت هاتو دارم ، با تشکر ‼️