آفتاابگردووون مدیر عضویت: 1400/05/08 تعداد پست: 2034 عنوان نظرتون راجب این حرف وحشتناک از زبان یک مرد چیه | مشاهده متن کامل بحث + 656 بازدید | 54 پست مرد ها هیزن جدا از هیز بودن جلوشون زنی ظاهر بشن چشم میبینه و دلشون میخاد حالا دو دسته میشه اونم کسایی که میخان همون طرف رو بکنن یا به پارتنر یا زنشون فک میکنن و میخان با اون انجام بدنمغزم داره سوت میکشه واقعاچجوری ببخشمش اگه امضامو دیدی یه صلوات ب نیت قبول شدن تو رشته مورد علاقم بفرست🥲🎀 1404/07/12 | 23:06 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
پسر_آرومqqq عضویت: 1403/03/04 تعداد پست: 1270 نه والا چرته قبول ندارم من به ۷۰ ۸۰ درصد زنا حس ندارم چیزی که دوس دارم خاصه زیاد نیستن 🟦🟥🟦🟥🟦🟥کاربر مرد 🟦🟥🟦🟥🟦🟥
villainhero عضویت: 1400/09/24 تعداد پست: 4167 نامزدمه دوره آشنایی💔 متاسفانه هیزه ، ولی چاره داره ، دیدی مردایی که تو خیابون صاف نگاه میکنن سرشون پایینه یا توجهشونو میدن جای دیگه برعکسش مث چی زل میزنن
اخرینکاربری عضویت: 1404/07/08 تعداد پست: 154 یه زن بیچاره بود میگفت شوهر چند ماه یک بار رابطه داره با هاش و اون هم به اصرار خود زنه و شوهره معتاد فیلم بد هست
آفتاابگردووون مدیر استارتر عضویت: 1400/05/08 تعداد پست: 2034 همینه دیگه اکثرشون همینن منم اینو شنیدم طرف میگفت شوهرم گفته وقتی یه زنو تو خیابون میبینن هوس میکنن ... چیکار کنمارزش کات داره؟ اگه امضامو دیدی یه صلوات ب نیت قبول شدن تو رشته مورد علاقم بفرست🥲🎀
hely4488 عضویت: 1400/07/14 تعداد پست: 3195 اینو جدی میگید؟ بله واقعا میگم ..... سخت نیست اگه کسی بخواد أَلسَّلٰامُ عَلَیکَ یٰا عَلی اِبنِ موسَی أَلرّضٰآ أَلمُرتَضٰی
آتف عضویت: 1403/11/13 تعداد پست: 198 خخب اینکه بد نیست با زن خودشون بکنن زن بدبخت چه گناهی کرده هر روز زنا لخت بیان بیرون مردا تحریک شن خیلی تازه خوب باشن سر زنشون خالی کنن
آفتاابگردووون مدیر استارتر عضویت: 1400/05/08 تعداد پست: 2034 کاااات کننن این مریضههههه کات نکنی بعدها ضربه میخوری واذیتت میکنه همین الانشم خوردم اولین عشقمه خدا منو لعنت کنه نمیتونم کات کنم میمیرم ولی ادامه دادنشم درست نیس اگه امضامو دیدی یه صلوات ب نیت قبول شدن تو رشته مورد علاقم بفرست🥲🎀
اخرینکاربری عضویت: 1404/07/08 تعداد پست: 154 متاسفانه هیزه ، ولی چاره داره ، دیدی مردایی که تو خیابون صاف نگاه میکنن سرشون پایینه یا توجهشونو مید ... خوب آدم چیکار کنه وقتی یکی رو میبینی ل خ ت ه
آفتاابگردووون مدیر استارتر عضویت: 1400/05/08 تعداد پست: 2034 من به هیچ مردی حق نمیدم ولی چشم میبینه خیابون پر از این زنا این یک واقعیته چیکار کنمارزش کات داره؟ اگه امضامو دیدی یه صلوات ب نیت قبول شدن تو رشته مورد علاقم بفرست🥲🎀
چگونههههههه عضویت: 1404/05/12 تعداد پست: 590 خداریشه ی هرچی زن بی حیاس که فرق خونه وبیرون تواجتماع رونمیزاره روبکنه 🥰زگهواره تاگورآدم بمون دانش هم نجوییدی فدای سرت عزیزم😜😜
آفتاابگردووون مدیر استارتر عضویت: 1400/05/08 تعداد پست: 2034 متاسفانه هیزه ، ولی چاره داره ، دیدی مردایی که تو خیابون صاف نگاه میکنن سرشون پایینه یا توجهشونو مید ... اونجوری هیز نیس سرش تو کارشه و ب کسی زل نمیزنه ولی این حرفش اتیش انداخت تو دلم شایدم من منظورشو بد فهمیدم اگه امضامو دیدی یه صلوات ب نیت قبول شدن تو رشته مورد علاقم بفرست🥲🎀
آتف عضویت: 1403/11/13 تعداد پست: 198 چیکار کنمارزش کات داره؟ ببین این یه واقعیت طرف خیلی هنر کنه خودش رو نگه میداره میره سمت زنش اونجا خودش رو خالی میکنه ولی نه دیگه به فکر اون زن توخیابون به نطر خودت این مرد زندگیه؟
saeedm1370 عضویت: 1404/03/26 تعداد پست: 1437 همین الانشم خوردم اولین عشقمه خدا منو لعنت کنه نمیتونم کات کنم میمیرم ولی ادامه دادنشم درست نیس خدانکنهههه به تخمت بگیر ببین چقد خدا دوستت داشتهکه ازش میخوای جداشی،میدونم الان سخته واست کم کم عادت میکنی فراموشش کنحتمااا بروباشگاه فقط 3 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده ! 1 5 10 15 20 25 30 35 40 متاهل و متعهد آقایون سایت درخواست دوستی ندید لطفااااااا،اگه درخواستی ببینم ازش،کاربریشو میدم دست نینی یار تا کاربریشو مسدود کنن
کهمان عضویت: 1400/03/14 تعداد پست: 12426 خوب درست گفتهخودشون بهتر هم جنسشون رو میشناسن 🪴بهشت🌸شکوفه گیلاس🍒 آرامش🌹گل بابونه🌿
آتف عضویت: 1403/11/13 تعداد پست: 198 بله واقعا میگم ..... سخت نیست اگه کسی بخواد چشم میبینه چه جوری شما نمیبینی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ببین شوهر من خیلی آدم خوبیه خییییییییلی ولی بعصی وقتا میگه اذیت میشم زنا اینجوری میان توخیابون