2777
2789

مرد ها هیزن 

جدا از هیز بودن جلوشون زنی ظاهر بشن  چشم میبینه  و دلشون میخاد 

حالا دو دسته میشه اونم  کسایی که میخان همون طرف رو بکنن یا به پارتنر یا زنشون فک میکنن و میخان با اون انجام بدن

مغزم داره سوت میکشه واقعا

چجوری ببخشمش

اگه امضامو دیدی یه صلوات ب نیت قبول شدن تو رشته مورد علاقم بفرست🥲🎀

خدایا چقد وقیح

زتمام بودنی ها                                                             توهمین از آن من باش                                                       ک ب غیر با تو بودن                                                           دلم آرزو ندارد🫂

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نفهمیدم چی شد

امروز ناخواسته یه حرفی زد ک منظورش این بود با بدن زنای دیگه تحریک میشه پریدم بهش و برای توضیحش اینو گفت

اگه امضامو دیدی یه صلوات ب نیت قبول شدن تو رشته مورد علاقم بفرست🥲🎀

هرزه ی احمق

فقط 3 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

متاهل و متعهد آقایون سایت درخواست دوستی ندید لطفااااااا،اگه درخواستی ببینم ازش،کاربریشو میدم دست نینی یار تا کاربریشو مسدود کنن

امروز ناخواسته یه حرفی زد ک منظورش این بود با بدن زنای دیگه تحریک میشه پریدم بهش و برای توضیحش اینو ...

تف بهش وووییی جرششش بده

فقط 3 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

متاهل و متعهد آقایون سایت درخواست دوستی ندید لطفااااااا،اگه درخواستی ببینم ازش،کاربریشو میدم دست نینی یار تا کاربریشو مسدود کنن