2777
2789
عنوان

نظرتون راجب این حرف وحشتناک از زبان یک مرد چیه

| مشاهده متن کامل بحث + 656 بازدید | 54 پست
ببین این یه واقعیت طرف خیلی هنر کنه خودش رو نگه میداره میره سمت زنش اونجا خودش رو خالی میکنه ولی نه ...

نمیدونم مغزم قفل کرده😭 معذرتخواهی کرده ولی مگه میشه با معذرتخواهی بخشید همچین چیزیو

اگه امضامو دیدی یه صلوات ب نیت قبول شدن تو رشته مورد علاقم بفرست🥲🎀

خدانکنهههه به تخمت بگیر ببین چقد خدا دوستت داشتهکه ازش میخوای جداشی،میدونم الان سخته واست کم کم عادت ...

نمیتونم بخدا نمیتونم قبلا جدا شدم حالم خوب نشد دوباره برگشتم معذرتخواهی کرده ولی مگه میشه همچین چیزیو نادیده گرفت

من امسال کنکور دارم اگه جدا شم حداقل ۴ماهو از دست میدنم

اگه امضامو دیدی یه صلوات ب نیت قبول شدن تو رشته مورد علاقم بفرست🥲🎀

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیتونم بخدا نمیتونم قبلا جدا شدم حالم خوب نشد دوباره برگشتم معذرتخواهی کرده ولی مگه میشه همچین چیزی ...

ببخشش بدرد نمیخوره دیوونه ای موندی پاش؟؟؟

خودتو نابود میکنی

فقط 3 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

متاهل و متعهد آقایون سایت درخواست دوستی ندید لطفااااااا،اگه درخواستی ببینم ازش،کاربریشو میدم دست نینی یار تا کاربریشو مسدود کنن

چشم میبینه چه جوری شما نمیبینی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ببین شوهر من خیلی آدم خوبیه ...

وقتی میدونم گناهه نمیبینم تازه من یبار تو شلوغی مترو مجبور شدم برم واگن خانوم ها دیگه اونجا واقعا چشمامو بستم😂

خداحفظتون کنه برای همدیگه

أَلسَّلٰامُ عَلَیکَ یٰا عَلی اِبنِ موسَی أَلرّضٰآ أَلمُرتَضٰی

نامزدمه دوره آشنایی💔

خداتو شکر کن و ازش فرار کن ی صدقه هم بده 

فقط 20 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تابش ناگریزِ نورم، رویش ناگزیرِ بذرم.ریشه دارم، استوارم، من؟ درختِ امیدِ وطن.بچه‌ی کارم، گمنامم، پینه‌ی دستِ رویاام.فصل اتحاد، گردانم، خون نداام. سلطانم.خشکیِ قلبِ یه دریاچم، بالِ بریده‌ی پروازم.سیلی صورت سربازم، تیرِ تو سینه‌ی اهوازم.فقر بلوچم، کولبر کوردم، زبان مادری عربم تورکم.من دختر ایرانم، بختیاری‌ام نمادِ جرات❤️‍🔥