نه والا چرخشی هستن اتفاقا هفته قبل ظهر بودصبح ساعت ۶ پاشد رفت مدرسه ظهرم نخوابید تکلیف هم زیاد بهشون ...
مگه چرخشی هم داریم هنوز؟ اولین باره میشنوم مدرسه ای شیفت ظهر داره. کاش گردشش هفتگی نبود ماهانه بود حداقل بچه میاد تا به یه روالی عادت کنه باز همه چی عوض میشه
هيچ کس نميتواند به عقب برگردد و از نو شروع کند.اما همه مي توانند از همين حالا شروع کنند و پايان تازه اي بسازند
ای هیچ ،برای هیچ ، برهیچ، مپیچ ...کار خوب فقط زمانی ارزشمنده که فقط برای رضای خدا و خالصانه باشه...ما باید حتی برای تک تک کلمات در فضای مجازی اون دنیا جواب پس بدیم...
سلام نی نی سایتی های عزیز و نی نی یار من برای مخارج زندگی نماز و قرآن با هزینه کم برا امواتتون میخونم خیلی دوست داشتم روزه هم بگیرم ولی بخاطر بیماری که دارم نمیشه .اگه مشکلی با امضا و کارم دارید تو را به خدا گزارش نزنید ساده از کنارش رد بشید ولی اگه میخایید نماز و قرآن میتی رو به من بسپارید خیالتون راحت باشه من از خدا میترسم سو استفاده نمیکنم که گناهش بیفته رو گردنم
یه ربع قبل ده کل خونه همکاری کنن ،تی وی چراغا خاموش کمکم عادت میکنه
دقیقا خب تا وقتی همه برقا روشن باشه و بقیه بیدار باشن خب اونام دلشون نمیخواد بخوابن
ما از ساعت نه تا نه و نیم برقا خاموش میشه جا بیندازیم دراز میکشیم یکمی هم از بچه مهندس رو نگاه میکنه دیگه ده و نیم تی وی خاموش تا قبل یازده هم خوابش برده کلاس اولی هم هست پسر من صبحم یک ربع به هفت بیدار میشه ظهر هم ساعت دو میاد از مدرسه
برای خونه دار شدن همه مستاجرا صلوات بفرستید منم ی مستاجرم ممنون خدایا شکرت منم خونه دار شدم ولی هنوزم امضام هست برای بقیه مستأجرا ک صلوات براشون فرستاده بشه