2777
2789
عنوان

خانمایی که بچه ابتدایی دارین

| مشاهده متن کامل بحث + 1765 بازدید | 95 پست
شما چقدر شبیه من هستی پسر منم تغذیه شو نمی خوره تو مدرسه حالا گریه نه ولی ناراحت میشم

چرخشی هست؟؟ 

شاید چیزایی که میزاری دوست نداره ؟ 

بچه من میگه گشنم نبود نخوردم دیگه نمیدونم مگه میشه ضعف نکرد این همه ساعت بچه کوچیک کلاس اول

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دختر من چهارم، از کلاس اول ۹ میخوابید،امسال گفت دیگه بزرگ شدم دیر بخوابم،گفتم باشه حالا ۱۰ میخوابهدر ...

ببین وقتی از مدرسه میاد ۴تا۶میخوابه هرکاری کنم نمیتونم جلوی خوابش بیرم

پسرتون بیش فعالی نداره؟؟ سال دوم و سوم تادیروقت بیدار بودامسال که بیش فعالیشو درمان کردیم، نه و نیم ...

نه تازه بردمش مشاوره بیش فعالی نداره فقط لجبازی داره اونم از نوع زیادش البته ظهر ساعت ۴تا۵خوابیده هر کاری کنم ظهر نخوابه نمیشه برای همونه شب خوابش نمیاد

آبجی ببخشید حیف که ترکید فقط خواستم پاسخ شمارو بدم، اشتباه حساب میکنید من کاری به نزول درصد اینا ندارم فقط خواستم بگم کدوم آدم عاقلی میاد از بانک کمتر سود بگیره بده دست مردم، شما بابت وامتون دارید اصل و فرع پول رو میدید ، اون فقط سود پول رو میگیره اصل پول سرجاش هست  بابت شیشصد میلیون ماهی بیست میلیون سود میگیره یعنی در عرض سی شیش ماه مقایسه با بانک هفتصدو بیست میلیون فقط سود میگیره نه صدوبیست میلیون نمیدونم متوجه شدی یا نه ،  

ببین وقتی از مدرسه میاد ۴تا۶میخوابه هرکاری کنم نمیتونم جلوی خوابش بیرم

خب همون پس دیر میخوابه، دخترم کلاس و باشگاه میره و وقتی میاد خونه خیلی خسته است، سعی میکنم قبل شروع کلاسای بعدازظهرش تکالیفش انجام بده که خیالم راحت باشه،

ببین فقط ۳ روز تمرین کنی عادت میشه براش، اگه ۳ روز نزاری بخوابه و مشغولش کنی، قول میدن بهت رأس ساعت ۹ میخوابه.

ما تابستونا خودمون ساعت ۲ میخوابیم نزدیک مهر که میشه شروع میکنم تنظیم خواب 

آبجی ببخشید حیف که ترکید فقط خواستم پاسخ شمارو بدم، اشتباه حساب میکنید من کاری به نزول درصد اینا ندا ...

متوجه شدم واقعا سخته خدا کمکش کنه من فکر کردم تو نزولم خورد خورد پس میدن

خب همون پس دیر میخوابه، دخترم کلاس و باشگاه میره و وقتی میاد خونه خیلی خسته است، سعی میکنم قبل شروع ...

آفرین حتما رعایت میکنم پیر منم بیدار که شد رفت باشگاه بالاخره ساعت ۱۱خوابید از فردا شروع میکنم 

متوجه شدم واقعا سخته خدا کمکش کنه من فکر کردم تو نزولم خورد خورد پس میدن

نه خوذد خوذد نمیدن اصل پول سرجاش هست ، بانک مثلا دونیم درصد میگیره یا همون بیست و پنج درصد  این سه و نیم یا همون سی وپنج درصد بازم نسبت به افراد دیگه بهتره بالای پنج درصد یا همون پنجاه درصد میگیرن یعنی باهرصد میلیون پنج میلیون تا هفت میلیون فقط سود میگیرن هرماه، الان نسبت به وام شما حساب کنیم میشه هر صدوپنجاه میلیونی که میده فقط هر ماه پنج میلیون  سود میگیره اصل پول هم سرجاش حالا شیش ماه بخواد یه سال بخواد یا هرچند وقت ، سی وشیش ماه صدوهشتاد میلیون سود بعلاوه صدوپنجاه میلیون هم اصل پول میشه سیصدوسی میلیون درصورتی که شما کلا دویست میلیون اصل و فرع رو میدید.

وایی چه زجری میکشه نزول گیرنده

نه اتفاقا بعضی ها مجبورن به کارشون میاد و مشکلشون حل میشه  ، اما همین مشکل حل شدنها باعث میشه این سر اون کلاه بزاره اون سر این کلاه براره تا اخر، مثل یکی اجناس میخره برا مغازش چکی یا پول سودی مجبوره سود پولی رو که داره میده بکشه رو جنسش مشتری بدبخت هم که لنگ و محتاج  اون وسیله هست گرونتر بخره  ماشین لوازم خونگی همه چی. .... از پایه و ریشه خرابه آبجی هیچی و هیچکس سرجای خودش نیست