2777
2789
عنوان

خانمایی که بچه ابتدایی دارین

| مشاهده متن کامل بحث + 1765 بازدید | 95 پست
مال من نهمه.از کلاس اول ۱۲ میخوابه.مشکل خودشه که خوابش تکمیل نمیشه.به من چه.اصلا تاصبح بشینه.در هر ح ...

خب هورمون رشدشون ترشح نمیشه نظم و انضباط یاد نمیگیرن یادگیریشون تو مدرسه پایین میاد همه اطرافیانم بچه هاشون ده خوابن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کااس چندمه چجور مقاومت نمیکنه لابد از تابستون عادتش دادی؟

نه والا چرخشی هستن اتفاقا هفته قبل ظهر بود

صبح ساعت ۶ پاشد رفت مدرسه ظهرم نخوابید تکلیف هم زیاد بهشون دادن مغزش کشش نداشت 

از ما بپرس ک بگوییم درد چیست مشتی صغیر مصلحت عام میکنند🤍 ترومای من این بود ک باید از خودم در برابر کسایی دفاع میکردم ک قرار بود مراقب من باشند

چجور عادتش دادی الان کلاس چندمه آفرین به شما مادر نمونه

طفلک صبحا زود بیدار میشه 6 بیدار میشه.. روزا هم اصلا نمیزارم بخوابه حتی اگه خیلی خسته باشه.. شبا نمیزارم گوشی بازی کنه..دخترم 8 سالشه 

کاربری دست دو نفره

چه میشه کرد کار درست همینه ولی من داغونم کسی باهام همکاری نمیکنه

فقط همینو میتونم بگم اصلا برا خودت غصه درست نکن.خاموشی بزن و بخواب اونم کم کم عادت می‌کنه

واقعا دنیا ارزش اینهمه استرس ما مادرها رو نداره

یوسف گمگشته باز آید به کنعان غم مخور❤️
خب هورمون رشدشون ترشح نمیشه نظم و انضباط یاد نمیگیرن یادگیریشون تو مدرسه پایین میاد همه اطرافیانم بچ ...

هم‌ منظمه دختر من.هم شاگرد اول مدرسشونه.هم وزن و قدش اوکیه.دیگه بعضیا ذاتا نمیتونن زود بخوابن.همونطور که بعضیا نمیتونن تا دیروقت بیدار بمونن.

فقط همینو میتونم بگم اصلا برا خودت غصه درست نکن.خاموشی بزن و بخواب اونم کم کم عادت می‌کنهواقعا دنیا ...

آخه همه میگن کم اری از منه که شرایط مهیا نمیکنم میگن باید عادتش بدی از اول،خونمون یه اتاق داره برای همین مشکل دارم تو خوابوندنشون

من که دانشگاهم ولی پسر خالم کلاس اوله ساعت ده الی یازده می‌خوابه خواهرم کلاس نهمه اکثرا یک یا دو می‌خوابه داداشمم یازدهمه اونم همون دوازده و یک 

کورد کرمانشاهم،دانشجو پزشکی،رازی،حس ششمی😊❤️به کنکوری ها کمک میکنم کمکی خواستی درخواست بده حس ششم جواب نمیدم،ترم سه مامایی انصراف دادم پشیمونم🥲