مامانشیطونکا مدیر عضویت: 1401/12/21 تعداد پست: 9119 عنوان خانمایی که بچه ابتدایی دارین | مشاهده متن کامل بحث + 1765 بازدید | 95 پست بچه هاتون الان خوابن؟پسرمن کلاس پنجمه هرکاری میکنم ساعت۱۰نمیخوابه پارسالم نتونستم خییلی لجبازه و مقاومت میکنه الان با تهدید و کتک بزور گذاشتمش اتاق بخوابه فردا هم صبحیه بزور پامیشه،بنظرتون کوتاه بیام یانه 1404/07/12 | 22:34 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
مامانشیطونکا مدیر استارتر عضویت: 1401/12/21 تعداد پست: 9119 مال من نهمه.از کلاس اول ۱۲ میخوابه.مشکل خودشه که خوابش تکمیل نمیشه.به من چه.اصلا تاصبح بشینه.در هر ح ... خب هورمون رشدشون ترشح نمیشه نظم و انضباط یاد نمیگیرن یادگیریشون تو مدرسه پایین میاد همه اطرافیانم بچه هاشون ده خوابن
سوارباد عضویت: 1402/07/04 تعداد پست: 2825 چه عالی چجور خوابش تنظیم کردی؟ کلا همیشه دست منه تاریکی بزنم کسی مخالفت نمیکنه از بچگی همین بودن
freedom30 عضویت: 1402/02/11 تعداد پست: 59557 کااس چندمه چجور مقاومت نمیکنه لابد از تابستون عادتش دادی؟ نه والا چرخشی هستن اتفاقا هفته قبل ظهر بودصبح ساعت ۶ پاشد رفت مدرسه ظهرم نخوابید تکلیف هم زیاد بهشون دادن مغزش کشش نداشت از ما بپرس ک بگوییم درد چیست مشتی صغیر مصلحت عام میکنند🤍 ترومای من این بود ک باید از خودم در برابر کسایی دفاع میکردم ک قرار بود مراقب من باشند
ziizii72m72 عضویت: 1404/05/25 تعداد پست: 3506 برات مهم نیست زود بخوابه؟فردا سخت بیدارنمیشه؟ نه بیدار میشه نهایت تا یازده و نیم بیداره لعنت به آقایون هولی که درخواست میدن
مامانشیطونکا مدیر استارتر عضویت: 1401/12/21 تعداد پست: 9119 اووو آره اصلا نمیذارم بعد 10 بیدار بمونه.. دیگه عادت کرده قبل 10 میره اتاقش میخوابه چجور عادتش دادی الان کلاس چندمه آفرین به شما مادر نمونه
مامان_گلهای_بهاری عضویت: 1395/08/19 تعداد پست: 38023 یه دخترم چهارمه یکی هشتم شبا ساعت ده خاموش میکنیم میخوابن اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚
sheida4516 عضویت: 1401/09/01 تعداد پست: 3186 چجور عادتش دادی الان کلاس چندمه آفرین به شما مادر نمونه طفلک صبحا زود بیدار میشه 6 بیدار میشه.. روزا هم اصلا نمیزارم بخوابه حتی اگه خیلی خسته باشه.. شبا نمیزارم گوشی بازی کنه..دخترم 8 سالشه کاربری دست دو نفره
مامانشیطونکا مدیر استارتر عضویت: 1401/12/21 تعداد پست: 9119 من از ۹ نیم خاموشی میزنم دهنم سرویس میشه تا بخوابهشوهرم طفلک افسردگی گرفته از خاموشی زود هنگام چه میشه کرد کار درست همینه ولی من داغونم کسی باهام همکاری نمیکنه
ghazal97 عضویت: 1397/04/05 تعداد پست: 3465 چه میشه کرد کار درست همینه ولی من داغونم کسی باهام همکاری نمیکنه فقط همینو میتونم بگم اصلا برا خودت غصه درست نکن.خاموشی بزن و بخواب اونم کم کم عادت میکنهواقعا دنیا ارزش اینهمه استرس ما مادرها رو نداره یوسف گمگشته باز آید به کنعان غم مخور❤️
ریاضی_سابق عضویت: 1401/03/09 تعداد پست: 25224 خب هورمون رشدشون ترشح نمیشه نظم و انضباط یاد نمیگیرن یادگیریشون تو مدرسه پایین میاد همه اطرافیانم بچ ... هم منظمه دختر من.هم شاگرد اول مدرسشونه.هم وزن و قدش اوکیه.دیگه بعضیا ذاتا نمیتونن زود بخوابن.همونطور که بعضیا نمیتونن تا دیروقت بیدار بمونن.
مامانشیطونکا مدیر استارتر عضویت: 1401/12/21 تعداد پست: 9119 فقط همینو میتونم بگم اصلا برا خودت غصه درست نکن.خاموشی بزن و بخواب اونم کم کم عادت میکنهواقعا دنیا ... آخه همه میگن کم اری از منه که شرایط مهیا نمیکنم میگن باید عادتش بدی از اول،خونمون یه اتاق داره برای همین مشکل دارم تو خوابوندنشون
مامانشیطونکا مدیر استارتر عضویت: 1401/12/21 تعداد پست: 9119 هم منظمه دختر من.هم شاگرد اول مدرسشونه.هم وزن و قدش اوکیه.دیگه بعضیا ذاتا نمیتونن زود بخوابن.همونطو ... آخه پسر من درسش ضعیفه خوابشم میبره فقط لج میکنه
شییییییلان عضویت: 1403/09/19 تعداد پست: 9728 ازساعت ده خاموشی دادم هنوز نخوابیدن ما را به جرم خوردن مِی حَد زدند و بعد؛دیدنددر پیاله ی ما غیر آب نیست!!!:((
پرپرووک عضویت: 1398/01/19 تعداد پست: 2543 ساعت ده دیگه تو رختخواب هستن یه دهمی دارم یه پنجمی کلا ساعت ده همه چی خاموشه باور کن واسه تکیه کردن، پاهات محکمتر از شونه ی آدماست.
ملکه__اقیانوس138 عضویت: 1404/03/17 تعداد پست: 3873 من که دانشگاهم ولی پسر خالم کلاس اوله ساعت ده الی یازده میخوابه خواهرم کلاس نهمه اکثرا یک یا دو میخوابه داداشمم یازدهمه اونم همون دوازده و یک کورد کرمانشاهم،دانشجو پزشکی،رازی،حس ششمی😊❤️به کنکوری ها کمک میکنم کمکی خواستی درخواست بده حس ششم جواب نمیدم،ترم سه مامایی انصراف دادم پشیمونم🥲