2777
2789
عنوان

تابحال زبونتونو گاز گرفتید

75 بازدید | 12 پست

موقع غذا خوردن یا حرف زدن شده که یک لبه از ماهیچه زبونتونو گاز بگیرید؟!

من که الان ناغافل گاز گرفتم و خونی هم شد.

چرا یکهو اینطوری میشه؟؟

هزار بار

|•یاسمنم•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•|   goftino.com/c/xJbnEE

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چرا خب ، خودت پیگیر نشدی ببینی علتش چیه؟

پیش میاد دیگه

|•یاسمنم•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•|   goftino.com/c/xJbnEE

گاز گرفتن زبون

ضربه خوردن به اون عصب دردناک نزدیک آرنج

ضربه زدن به انگشت کوچیکه پا

اینا رو همه انسان ها از زمان ماقبل تاریخ تا الان تجربه کردن

همگانیه و غیرقابل اجتناب

I would rather have questions that can't be answered than answers that can't be questioned!
یعنی چی پیش میاد . مگه من کج غذا میخورم که پیش بیاد؟لابد مشکلی هست ...

😐

گاز گرفتن زبونضربه خوردن به اون عصب دردناک نزدیک آرنجضربه زدن به انگشت کوچیکه پااینا رو همه انسان ها ...

عصب آرنج ، آی گفتی . همه هستی میاد جلوی چشم آدم. 

یا اون انگشت کوچیکه پا که بهش نمیاد اینقدر مهم باشه ، لامصب انگار کل سیستم عصبی بدن بهش وصله