2777
2789
عنوان

مامانای کلاس اولی بیاید درچه حالی هستید🤕

| مشاهده متن کامل بحث + 725 بازدید | 59 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کمرم درد میکنه .از ساعت ۳ شروع کردم حالا تموم شد دارم رنگ آمیزی میکنم .حالا اگه واقعا بدم بچم رنگ کن ...

😂 من ساعت ۲ونیم آمده خونه تا چهارونیم غذا خواب از چهاروچهل دقیقه نشستم تا حالا 

😂 من ساعت ۲ونیم آمده خونه تا چهارونیم غذا خواب از چهاروچهل دقیقه نشستم تا حالا

والا سال کنکور آنقدر عذاب نکشیدم.تازه بچم همه کاراش هم خوبه و خوبم یاد میگیره.معام دیوونه تکلیف زیاد میده نمیرسه

والله فعلا درس خواصی نخوندن ولی همون هارو هم انجام نمیده خیلی شیطونه،معلمش هم همش میگه از دست ورزی ه ...

دست ورزی خمیر بازی 

برش زدن خط خمیده و راست و شکسته رو مقوا 

جدا کردن نخود لوبیا و ریختن یکی یکی آن تو بطری نوشابه 

مچاله کردن کاغذ با یک دست بدون کمک از دست دیگه و پرتابش ......

سطح مدرسش بالاست

مواظب باش بچت زده نشه

من بچم امروز لوحه ب بود

باید کل صفحه رو مینوشت ۵ صفحه نوشت و دیگه حوصلش نیومد

منم گیر ندادم بهش

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری
مواظب باش بچت زده نشهمن بچم امروز لوحه ب بودباید کل صفحه رو مینوشت ۵ صفحه نوشت و دیگه حوصلش نیومدمنم ...

من معلمش میگه ۵خط ما ۸خط مینویسیم ۲صفحه یکی اول کار یکی ساعت ۷عصر نگاره ها از باش خیلی کار میکنم جزوه بهشون دادند کار میکنم خودم کتاب جدا خریدم تمرین می‌کنه یه موقع تو اینیستا و.... کاربرگ خوب پیدا کنم می‌شینم براش می‌نویسم 🤕

۵خط تو چه زمانی می‌نویسه ؟

روانیم میکنه تا یه دونه بنویسه حالا دیگه حساب کن ۵خط رو چجوری مینویسه

تا میاد بنویسه کلی خاطره از مدرسه یادش میفته

یا جیشش میگیره

یا یه جاییش درد میگیره

مکافات داریم

مثلا بعده ناهار یه خط نوشت

ساعت ۴ تا ۵ به زوری ۲ خط نوشت

رفتیم بیرون برگشتیم از ۷تا۸ هم باز ۲ خط نوشت

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری
من معلمش میگه ۵خط ما ۸خط مینویسیم ۲صفحه یکی اول کار یکی ساعت ۷عصر نگاره ها از باش خیلی کار میکنم جزو ...

نه من برای پسر بزرگم هم کتاب کار نگرفتم

گفتم اینا بچه پسر هستن اگه فشار بیارم

زود زده میشن

فقط کتابای خودشونو کار میکنم

از اینستا هم پیج کلاس اولی فالو کردم نمونه سوالاشونو کار میکنم باهاش

روانیم میکنه تا یه دونه بنویسه حالا دیگه حساب کن ۵خط رو چجوری مینویسهتا میاد بنویسه کلی خاطره از مدر ...

وای چه صبری داری 

درسته من خیلی داد میزنم بنویییییس ولی باید کامل بنویسه پاشه