2777
2789
عنوان

شوهرای شما کار خونه انجام میدن

1591 بازدید | 67 پست

شوهر من تمیزکاریارو انجام میده 

ظرف و غذا اینا با منه کلا 

صبحا من پنج ک نیم میرم سرکار و وقتی برمیگردم هفت شبه 

اون دیرتر میره و زودتر میاد

ولی خیلی سرم غر میزنه بابت کاری ک میکنه 

من خیلی روزا دیگه نای تکون خوردن ندارم از خسنگی ولی اون همیشه توقع داره خونه دسته گل و تمیز باشه و اگه گردگیری کنه یا لباسی افتاده باشه زو زمین دو سه روط روانمو ب هم میریزه انقد غر میزنه و توهین میکنه بهم

گاهی تنقد خسته ام اخر هفته ام نمیتونم تکون بخوزم ولی حتی اینم درک نمیکنه

حقوق من ازش بیشتره و بیشتر خرج خونه رو من میدم ولی هر وقت کار خونه بکنه بهم میگه دو قرون پول میاری پدر مارو دراوردی با تنبلی ک گشادیت 

دیشب هم کلی سرم داد زد چون خونه رو جارو برقی زده یود 

خیلی دلم شکسته واقعیت 

من هیچی از زندگیم نفهمیدم تو این هشت سال فقط مثه سگ دوییدم ک بتونیم خرجو برسونیم و اخرش این دستمزد منه 

عزیزم ساعت کاریت خیلی طولانیه   چیزی ازت نمیمونه   حقوقت چقدره با این حجم کار ؟؟

با احترام  ؛ لطفا آقایون در تاپیک های من شرکت نکنن و همچنین ریپلای نزنن لایک هم نکنن 🙏 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه انجام نمیده و همین امشب هم با هم بحث کردیم چون واقعا اذیت میشم تو کارای خونه 

خیاط باشی😍مامان سه تا کلوچه👧👧🧑خدایا شکرت بابت یه آقایی خوب و همه چیز❤️وقتی پستی خطاب به منه مطمئن باش میخونمش اگه دیدی  ریپلی  نکردم بدون برام مهم نبوده که جوابت ندادم پس فکر نکن جوابت رو نداشتم بدون نمیخوام باهات هم کلام شم 😜تو تاپیک هیچ آقایی شرکت نمیکنم پس آقای ن هم نه تو تاپیک من بیان نه پست منو ریپ بزنن وگرنه...... وقتی کسی میگه واسه حاجتم صلوات یا آیت الکرسی  بخونید اگه لایک کردم پستتو بدون که خوندم فرستادم ❤️😍

واسه ی خانم خیلی سخته ابن همه ساعتی کاری حالا کارخونه هم انجام بده اگه ناراحته نزاره بری سرکار شما هم راحت به کار خونه برسی هم خدا هم خرما نمیشه که

هرکی امضای منو خوند ی صلوات بفرسته شاید خدا قبول کرد زجری که از بچگی با از دست دادن مادرم کشیدم ارامش از خونمون رفت دیگه برنگشت دوباره بگرده هرچند محال میدونم ارامش واسه خودم نمیخوام ولی واسه خانواده ام میخوام سروسامان بگیرن نمیدونم تاوان چه گناهی رو سی ساله پس میدیم تمومی نداره خدایا فراموشمون نکن

چقد ساعت کاریت زیاده واقعا خسته میشی عزیزم 

توام که داری خرج خونه میدی دیگه غر زدن شوهرت چیه واقعا 

بنده خودم یه عادتی دارم ،خدمتتون عرض می کنم :                  کتاب که می خوندم  برخی اوقات که به مطلب  جالبی که    می رسیدم کتاب رو ول می کردم. درست مثل کسی که دستش سوخته، هیچ یادم نمیره یکی دو سه ماهی با یه عده ای  از دوستان  بحثی داشتیم درباره‌ی که  در  جهان  و در طبیعت عدل هست یا نیست ؟ چون برخی این باور را دارند که از این دست بدی از اون دست می‌گیری و... وارد بحثش نمی خوام بشم،بنده هر چی نگاه می کردم اینو نمی دیدم.در یک کتابی که برای من مهم  بود یه جمله  دیدم : طبیعت  به قانون  ظلم حرکت  می‌کند من  این کتاب رو ول کردم و بعد که دنبالش  رفتم دیدم بله   دو سوم حیوانات  برای  یک روز زندگی باید یه حیوان دیگه  رو بکشن .و در دنیایی  که دو سوم موجودات برای یک روز زندگی  باید یه حیوان  دیگه بمیره صحبت  از عدل   معلومه  نفهمیدن  جهانه.         بنابراین  طبیعت  قانونش قانون ظلمه. تنها انسان که می‌تونه  عادلانه  عمل کنه و باید عادلانه  عمل کنه  و این تنها صفت و  امتیاز  من و شماست  به خاطر آزادی که داریم.   ولی اگه در بند طبیعت  بمونیم ما هم به همون اندازه  ظالمیم که بقیه موجودات  به دلیل اجبارشون ظالم هستن .🤍🌱دکتر هلاکویی 

جاروبرقی میکشه 

ظرف میشوره

فقط غذا باخودم

من سر کار نمیرم ولی دانشگاه و باشگاه میرم 

یکی از بچه ها رو من میرسونم یکی خودش

وزن اولیه ۶۲.۸۰۰😭 وزن الان ۶۱.۷۰۰🙂وزن هدف اول ۶۰😊 وزن هدف دوم ۵۸🥰 وزن هدف سوم ۵۶💃 قد ۱۶۶🥹 من میتونم👏

عزیزم از حقوق جفتتون یه مبلغی کنار بزارین هر چند روز بستگی به شرایط یکی بیاد تمیز کنه 

از خانم شاغل نمیشه خیلی انتظار داشت چون کار خونه خودش یه شغل 

من دیگه شاغل نیستم ولی اوایل ک کار میکردم   شعی میکردیم اصلا نریزیم 

ظرفا میرفت تو ماشین    لباسای تمیز پشت در  لباسی کثیف تو لباسشویی    برای حالت عادی هم یه زیر انداز میندازم زمین که روی اون میوه و تخمه ... بریزه اخر شب میتکونیم جمع میکنیم 

اینجوری خیلی کار جلو میره