2777
2789
عنوان

از شروع بازگشایی مدرسه زندگیم تبدیل به جهنم شده

| مشاهده متن کامل بحث + 4272 بازدید | 139 پست

خوب درکت میکنم شوق و ذوق مادرا برای مدرسه و یادگیری خیلی بیشتر از بچه اس اما اگر بخوای اینطوری پیش بری دور از جون کم میاری

سعی کن نامحسوس به پسرت کمک کنی وگرنه تا آخر تحصیلات به تو متکی میشه بزار خودش کاراشو انجام بده حتی اگه میترسی تنبیه بشه نگران نباش اینم خودش ی جور آموزش ه

اگه شوهرت غر زد بگو ما برای آینده بچه ها ای همه تلاش میکنیم این شهریه هم سرمایه گزاری برای آینده بچس که هم از ِنظر روحی و هم درسی تو این مدرسه پیشرفت میکنه 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مشکلی تو درسای دیگه ندارم جز فارسی ک اونم لوحه نویسیشه کتاب کمک اموزشی دارن ۶؛۷ صفحه رفتن جلوخب من ب ...

ب معلمش بگو ک تعادل برقرار کنه برات. 

آخه بچه هم گناه داره،از مدرسه بدش میاد اینجوری

حتتتتما معلمش راهکار خوبی میذاره جلوت

نمیتونم برسونمش کلی عقبه از درساحالا من فکر نمیکردم مدرسه ی غیر انتفاعی شروع طوفانی داشته باشه

حتما خودت یه تراپیست برو

تازه لوحه ۴ هستن

قران و علوم هنوز یه صفحه فقط درس داده شده

مشکل معلم و مدرسه نیست

خودت مضطربی

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری
ببین ازفردا فقط فقط درس های همون روز رو کار کن اگه رسید لوحه های قبل نرسید ولش کن بذار پنج شنبه جمعه ...

باشه عزیزم به نکته ی خوبی اشاره کردی

همین کار رو میکنم امیدوارم ک از پسش بربیایم

باشه عزیزم به نکته ی خوبی اشاره کردیهمین کار رو میکنم امیدوارم ک از پسش بربیایم

منم جاهای که دخورم مشکل داره رو پنج شنبه جمعه کار میکنم بعضی لوحه ها سخته براشون من که خیل بدخط مینویسه

والا بخدا علوم درس داده حتی کاردستیشم میخادفارسی نگاره ی ۴ ان کتاب کمک اموزشی دارن اونم لوحه نویسی س ...

کی گفته کلاس اولی هرروز درس میده 

نهایت هفته ای دوتا حروف هست 

بعدشم زیادی بزرگش کردی اگه جلو بچت اینارو بگی کلا انگیزشو از دست میده طفلی

حتما خودت یه تراپیست بروتازه لوحه ۴ هستنقران و علوم هنوز یه صفحه فقط درس داده شدهمشکل معلم و مدرسه ن ...

رفتم دارو مصرف میکنم تازه اینم 

اینا روی لوحه ر هستن 

پسر من هنوز ا بودن

با همچین مادری بچت روانی میشه

مگه درس چقدر مهمه خودت رو اینقدر تو فشار گزاشتی؟؟

همین الان از تاپیکی اومدم که میگه همیشه معدلم بیست بوده الان چون بقیه درسونتر هستن گریه میکنم

زندگی کنین

درضمن کلاس هم نرفته باشه کلی فیلم تو نت هست برو دانلود کن مثلا بزن درس اول فارسی اول دبستان بیست تا فیلم ار معلم های مختلف برات میاد دانلود کن

https://uupload.ir/view/دسر_فوری_۵_دقیقه_ای_با_بیسگوییت_و_شیر_tolj.mp4/،،،،،،،،تایپ رو حالت خودکاره اشتباهات تایپی  خیلی زیاده و نادیده بگیرین،،،،،،،،،،https://uupload.ir/view/4_دسر_بدون_شیر_9m9y.mp4/

ازالان اینجوری گرفتی تااخرسال میخوای چیکاکنی 😄سخت نگیرسریع یادمیگیرن بچه های الان باهوشن همه

دلبرانه سابقم🤗توتاپیک من حس وشورزندگی جریان داره 😍دختری ازتبار خراسانم زاده آتش ووسط قلب تابستان بدنیاامدم🥰🥰

الان اصلا وقت مناسبی برای شروع قران بچه ها نیست! معلمی که حرفه ای باشه بعد مهرماه تدریس قران رو شروع میکنه

وقتی فکر میکنید غیرانتفاعی که معلوم نیست معلمش کجا درس خونده، بهتر از دولتیه ، نمیشه توقعی داشت

رفتم دارو مصرف میکنم تازه اینم اینا روی لوحه ر هستن پسر من هنوز ا بودن

چه زود جلو رفته

پسر من امروز لوحه ب رو تازه درس داده

ب بدون نقطه

حالا تا اول آبان وقت دارن طبق جدول زمان بندیشون

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری
استارتر مگه پارسال پیش دبستانی نبوده پس چرا میگی مدرسشو عوض کردی ببین سخت نگیر به بچه فقط ریاضی و نگ ...

اصن اول،ریاضیش هم جدی نیس فقط فارسیش مهمه

دومه که ریاضیش مهمه