2777
2789
عنوان

از شروع بازگشایی مدرسه زندگیم تبدیل به جهنم شده

| مشاهده متن کامل بحث + 4269 بازدید | 139 پست

عزیزم احتمال زیاد به خاطر سطح علمی مدرسه رو عوض گردی...پس طبیعی هست که بچت عقب باشه ولی خوشبختانه هنوز اول مدرسه هست ...یه چند هفته بگذره همه چی روی روال میوفته

با دل های مهربونتون برای شفای عاجل مادرم و دخترم دعا کنید🤲🙏❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم با معلمش صحبت کنید شما که  برای تکمیل کم و کاستی ها وقت بدند و سر کلاس مطرح نکنند تا پسرتون دچار استرس نشند در آرامش و حوصله تا آخر این هفته هر چه دروس عقب افتاده مونده را نظم بدید از هفته جدید همه چیز روی روال میفته 

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست                                       ممنون از فهم و شعور شما 🤍
مشکل چیه؟ببخشید دقیق متوجه نشدماز تکالیف و کمک کردن به پسرت خسته ای؟؟سخته واقعا ولی میگذره سخت ترش ...

خیلی عقبه همچی برعکس تصوراتمه

حجم تکالیفش زیاده اینم عقب مونده

حس میکنم نمیتونم برسونمش به کلاس

استرس کل جونمو گرفته

شوهرمم سر همین قضیه بداخلاقی میکنه

میخام بگم بهش پشیمون شدم 

ولی میدونم قطعا سرم رو میبره

حق داری بهت فشار اومده ولی اینقدر هم دیر نشده.مگه چقدر درس دادن.علوم و قران چیز خاصی نیست و سرکلاسی یاد میگیرن

فارسی و ریاضی رو کار کن.ریاضی هم تا دوماه دیگه درساش راحته .

تجربه دارم.دخترم‌پارسال کلاس اول بود 

خیلییییی داری سخت میگیری. 

آخه ده روز گذشته فقط، چ توقعی داری از کلاس اول؟ 

الان داری خودتو داغون میکنی، ی استرس خیلییییی بزرگ هم ب بچت وارد میکنی

یکم شل کن،بذار تاالان ببین چجوری پیش میزی. 

نهاااایتش دیدی نمیشع،ی معلم خصوصی بگیر با بچه کار کنه تو خونه

کلاس اول مگه درس عقبی داره؟🫤 تازه شروع کردن که

والا بخدا علوم درس داده حتی کاردستیشم میخاد

فارسی نگاره ی ۴ ان 

کتاب کمک اموزشی دارن اونم لوحه نویسی سه چهار صفحه عقبه بچم 😭😭

من کی بتونم اینارو باهاش کار کنم اخه هر روزم میرن

درس جدید

معلومه مادر کم طاقتی هستی پسرتم از خودت یاد گرفته نمیتونه خودشو وفق بده دولتی میرفت ناراحت بودین الا ...

مغزم از کار افتاده اصلا نمیفهمم دارم چیکار میکنم

الانم پشیمونم ولی جراعت ندارم حرفی بزنم 😭