2777
2789

واقعا دارم جون میدم از همین الان کم اوردم 

خیلی خستم بخدا همین یه هفته ده روز اینقدر ک فشار 

رومه انگار هفت ماه گذشته برام

امروز صب وقتی مدرسه پسرم رو جابه جا کردم 

کلی خوشحال بودم ولی چ فایده 

از عصر انگار یه سطل اب ریختن رو سرم 

حس میکنم قلبم سنگینه بعض داره گلوم رو فشار میده

با کاری ک من کردم دیگه حق اعتراضی برام نمونده

شوهرم میکشتم اگه کوچکترین اعتراضی بکنم

پسرم کلاس اوله اکثر درساش عقبه 

بخصوص علوم و قران ک اصلا تو مدرسه ی قبلی کار 

نکردن علاوه بر اونا فارسیم دو درس با کلی لوحه عقبه

عصر ک تکالیف جدید رو دیدم تازه انگار به عمق 

فاجعه پی بردم خالی شدم اصلا 

مث خر تو گل گیر کردم 

شوهرمم رفته تو قیافه غر میزنه بخاطر شهریه 

ک این چه کاری بود ک کردی

از ته دلم مررررگ میخام به قران اگه دلم برا پسرم 

نمیسوخت لحظه ای درنگ نمیکردم 

و همین امشب خودمو خلاص میکردم 

چ غلطی بود کردم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دیگه کاریه که شده 

بچه ات وقتی رفت مدرسه کاراتو زود و سطحی انجام بده تا موقع اومدنش بخواب بعد از ناهار هم یه چایی بخورید شروع کنید به انجام تکالیفش

با احترام درخواست دوستی نمی‌پذیرم   

فشار زیادی رو مامانای کلاس اولی هست واقعا خدا توانایی و صبر بده، انگار فقط مامان من بوده که واسه کلاس اولم هیچ مطلقا زحمتی به خودش نداده خودم مشقامو درمیاوردم مینوشتم همرم کامل میشدم حتی املا بهم نمیگفت رونویسی میکردم 

سُلِداد: ریشه لاتین/ اسپانیایی،برگرفته از solitude به معنای خلوت و تنهایی...؛ 

وای داری چکار میکنی با خودت،، به بچه ها هنوز اصلا کتاب قران ندادن ،، علوم هنوز درس ندادن، اون معلم کار خودش رو میدونه اصلا نگران نباشید اشتباه کردید مدرسه رو عوض کردید اینجوری بچتون هم استرس میگیره

عزیزم چرا اینقدر سخت میگیرد این طوری پسرتون هیچ پیشرفتی نمیکنه نگران نباشید هنوز توی لوحه ها هستن و چیز سخت وخاصی نیست که پسرتون نتونه انجام بده و یاد بگیره دو هفته بعد همه چیز روبراه میشه و هماهنگ میشه با کلاس

معلم کلاس اول هستم هر سوالی داری میتونی بپرسی 📝📝📝📝✏✏✏✏