2777
2789
عنوان

قرص اورژانسی

131 بازدید | 20 پست

دوستان وقتی قرص رو خوردم دوروز بعد پریود شدم،الانم ۱۲روزه پریودم وقطع نمیشه،بنظرتون طبیعیه؟تجربه ای داشتید؟

بگذار بگویند و بگویند و بگویند.. بگذار بِبُرند و بدوزند و بپوشند.. تو بخند، گوش بده، خیره بمان، هیچ مگو..

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

قرص‌های هورمونی، برخی داروهای درمان کبد یا متفورمین خصوصاً اگر برای تنظیم قند یا تخمدان پلی‌کیستیک تجویز شده باشه می‌تونن سیکل قاعدگی رو کوتاه، طولانی یا بی‌نظم کنند.

گاهی بعد از شروع دارو، خونریزی طولانی یا لکه‌بینی ایجاد می‌شه و بعد از چند سیکل خودبه‌خود درست می‌شه.

اما ۱۲ روز پریود نسبتاً طولانیه و اگر خونریزی شدید،  باشه باید  بری دکتر

اورژانسی گند میزنه به هورمونا

لعنت بهش فقط،باعث شد تو یه ماه دوبار پریود شم الانم نزدیک دوهفته اس خونریزی قطع نمیشه

بگذار بگویند و بگویند و بگویند.. بگذار بِبُرند و بدوزند و بپوشند.. تو بخند، گوش بده، خیره بمان، هیچ مگو..
بهتره با مختصص زنان صحبت کنیولی بعد اورژانسی خوردن پریودی بهم میریزه

بهم ریختنش عیب نداره،این طولانی شدنش خیلی منو ترسونده،میترسم از کم خونی بمیرم

گند میزنه به بدن من بعد خوردنش کیست تخمدان گرفتم.... و واژن درد

نمیدونستم اینجوری میشه،پریودتم نامنظم شد؟

قرص‌های هورمونی، برخی داروهای درمان کبد یا متفورمین خصوصاً اگر برای تنظیم قند یا تخمدان پلی‌کیستیک ت ...

سه روز شدید بود بعدش چهار روز کم شد الانم یروزه باز خیلی شدید شده

ماه اول خونریزی کم شد ماه دوم با سه روز تاخییر شدم و شدید که رفتم سنو و گفت کیست داری... ماه سومم هم ...

قبلا یکی دوبار خورده بودم هیچی نشده بود بهم،الان نمیدونم چرا اینجوری شدم

اصلا نخور که اشتباه محضه

دیگ غلط کنم بخورم،خداکنه قطع شه فقط