2777
2789

اما کاش نمیومد اول که جواب سلامو نداد بعد گفت بشین کارت دارم گفت ما زود ازدواج کردیم و من زندگی تورو هم با اخلاقای بدم خراب کردم ما الان بچه نداریم و خیلی بهتره برامون بعد گفت تو نمیتونی با خانوادم بسازی و منم نمیتونم اونا رو کنار بزارم. بعدم گفت حالا دیگه هر جور خودت صلاح میدونی بهش میگم یعنی میخای بیرونم کنی میگه نه میخام خودت به این نتیجه برسی ک بری بعد منم شروع کردم دادو بیداد ک من تو خونه تو بدبخت شدم اونم بی توجه رفت

من اصلا دلم نمیخاد طلاق بگیرم😔😔 روم نمیشه برم خونه بابام کارمم فقط گریه شده به دوستم زنگ زدم میگه اصلا نرو وگرنه دیگه نمیزاره بیای نمیدونم چیکار کنم احساس حقارت میکنم که منو میخان بندازن بیرون😔😔😔😭😭

واسه اینکه ارامش به زندگیم برگرده برام دعا کنید💙

تو این وضیت گرونی سکه شوهرت زده به سرش 😐

الهام خانوومی هسدم😍قبلا تو سایت دوستای خیلی زیادی داشتم ک حالا که بعد ۳سال برگشتم اکثرا قطع دسترسی شدن🥺خوشحال میشم اگه تو تاپیکی منو دیدی و شناختی بهم بگی🥰💕

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آروم باش عزیزم....خیلی با سیاست حرف زده همسرت....دقیق بگو مشکل کجاس؟خیلی حاده ؟ ؟

فقط 12 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بلاخره منم بعد هفت سال مامان شدم.خدایا خودت نی نیمو  حفظ کن صحیح و سالم بیاد بغلم ..ان  شاءالله  روزی همه منتظرا....منتظرا ناامید نباشید فقط من یک درصد هم فکر نمیکردم باردار بشم ولی بلطف خدا شدم😍❤