2777
2789
عنوان

بعضی فروشنده ها چقدر بی ادبن

| مشاهده متن کامل بحث + 379 بازدید | 42 پست
حالا من میرم تو فروشگاه اول مثل اوسکولا واسه خودم دور میزنم حوصله ندارم فروشنده دنبالم راه بیفته بعد ...

دقیقا.. منم با نگاه  میخرم اصلا به پرو نمیرسه یعنی لباسیو پرو کنم خریدمش انقدز مطمئن هستم ولی گاهی پیش میاد. کلازشته راه میفتن دنبالت نمیتونی تمرکز کنی

😎💚🐬

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دو تا فروشنده اقا بودن چند بار گفنم مرسی از، وقتتون روشون یه طرف کردن و بی محلی کردن کلا درست رفتار ...

بعضی ها مدلشون اینجوریه خانم و اقاهم نداره. منم بارها برام پیش اومده. حالا اینا بهت چیزی نگفتن بعضی ها کلا بداخلاقن حتی جوابت رو درست نمیدن انگار حرصشون درمیاد بخوان برای یکدفعه هم قیمت بدن. البته خیلی ازفروشنده هاهم هستن ک ازبس رفتارشون خوبه ادم قصد خریدهم نداشته باشه ناخداگاه یچی میخره ازشون. 

از فروشنده های کنه که پشت سر آدم میان و زر میزنن بدم میاد

اونا میفتن دنبالت که جنس  کش نری😵‍💫😵‍💫🫨🫣🫣بخصوص اگر چادری باشی که بدتره

من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔کاربر آقا درخواست دوستی بده تگش میکنم و ابروشو میبرم. پس حواستو جمع کن جوجه دو روزه                                    عادلانه نیست بی تو سر کنم ؛بی هوای تو 

راست میگی بعضیا اخلاقشون بده سال ۹۶ مامانم برام کیف ۱۰۰تومنی خرید به فروشنده گفت یه تخفیف بده فروشند ...

من نمیخرم از همچین ادمایی پرت میکنم تو صورتش میرم 

ادب و احترام خیلی مهم تره در نگاه اول.

عزیزم اشتباه از شما هم بوده

همون اول وقتی دوتاکت رو امتحان کردی خوشت نیومد

باید میگفتی مرسی از پبشنهادتون‌ولی سلیقه من با شما متفاوته خودم لباس انتخاب میکنم

ن این ک قبول کنی پنج تا کت تنت کنی

ای صفای قلب زارم ؛ هرچه دارم از تو دارم ، تا قیامت ای رضا جان ؛ سر ز خاکت بر ندارم 🧡 یا علی نام تو بردم نه غمی ماند و نه همّی: ) چه داند آنکه ندارد خبر ز عالمِ عشق ؛ که با خیال تو‌بودن چه عالمی دارد حُسین🫀

اونا میفتن دنبالت که جنس کش نری😵‍💫😵‍💫🫨🫣🫣بخصوص اگر چادری باشی که بدتره

خیلی زشته مخصوصا بعضیا انگ میزنند به چادری ها یا پوشش های خاص. ادم بد ذات که با لباس شناخته نمیشه منم متنفرم از این رفتارهای زننده

😎💚🐬
مبارکت باشه عزیزم امیدوارم به خوشی بپوشین

مرسی دوستم برای خودم نیست قراره واسه کسی بفرستم بره

دیگه نه صلوات میفرستم نه دعا میکنم نه اسمتو میارم نه باهات حرف میزنم نه برات نامه مینویسم....چرا همه چی یطرفه باشه؟؟؟فقط من صدات کنم؟تو جواب ندی؟این رسمشه؟برو با همون بنده عزیزات که براشون کم نمیذاری.منم یه گوشه این دنیا زندگیمو میکنم تا .......

دقیقا.. منم با نگاه میخرم اصلا به پرو نمیرسه یعنی لباسیو پرو کنم خریدمش انقدز مطمئن هستم ولی گاهی پ ...

منم واسه همین جدیدا انلاین میخرم که خوب بالا پایین کنم و فکرامو بکنم با تمرکز بخرم

مثلا میرم یه نگاه تو مرکز خرید میندازم میبینم که خوبه میام خونه انلاین میخرم 

حوصله چک و چونه و برخورد فروشنده ها رو ندارم