2777
2789
عنوان

بعضی فروشنده ها چقدر بی ادبن

| مشاهده متن کامل بحث + 379 بازدید | 42 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بعضی ها مدلشون اینجوریه خانم و اقاهم نداره. منم بارها برام پیش اومده. حالا اینا بهت چیزی نگفتن بعضی ...

موافقم.. بعضیاشون هم فو قالعاده مهربون و گرمن و تشویقت میکنند یه چیزی بخری ازشون.  فقط حس معذب بودن امروز خیلی اذیتم کرد موقعیت ازار دهنده ای هست😆

😎💚🐬

عزیزم فقط شما در روز نیستی که میری خرید هزار نفر مثل شما میرن کلی لباس میپوشن یا نمیخرن یا مجبورا مثل شما یه چیزی رو برمیدارن واقعا باید بهشون حق داد

درسته کارشونه بابتش حقوق میگیرن ولی یسریا واقعا شورشو درمیارن

من خودم واقعا زیاد اهل پرو نیستم فقط کاری که چشمم گرفته   باشه و واقعا اگه بهم بیاد قصد خریدشو دارم رو پرو میکنم که ببینم بهم میاد یا نه اگه خوب باشه میخرم اگه نه میرم 

کاربری جدید اما قدیمی هستم🥴

خیلی زشته مخصوصا بعضیا انگ میزنند به چادری ها یا پوشش های خاص. ادم بد ذات که با لباس شناخته نمیشه من ...

آره واقعاااا متاسفانه ..من خودم چادری بودم یه زمانی؛ میرفتم فروشگاهی مثل چی می‌اومدن میچسبیدن بهم با وجودی که چادرم  دانشجویی بود و حس بدی داشتم 

من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔کاربر آقا درخواست دوستی بده تگش میکنم و ابروشو میبرم. پس حواستو جمع کن جوجه دو روزه                                    عادلانه نیست بی تو سر کنم ؛بی هوای تو 

معمولا ی چیزی به لباسا وصله که اگه برن بیرون دزد گیر مغازه به صدا در میاد و جای نگرانی نیست

آخه همه جا اینطور نیست 

من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔کاربر آقا درخواست دوستی بده تگش میکنم و ابروشو میبرم. پس حواستو جمع کن جوجه دو روزه                                    عادلانه نیست بی تو سر کنم ؛بی هوای تو 

حالا تو خوبی من اول از همه مغازه ها قیمت میکنم بعد میخرم از یه مغازه قیمت کردم بعدش رفتم مغازه ها ا ...

ببخشیدا اگه فروشنده بخواد برای هر کسی اینجوری جنس باز که که فاتحه اش خونده است😐 مگه چقدر حقوق میگیرن ، روز ۲۰۰نفرو سرویس بدن و با مشتری سر قیمت چک و چونه بزنن . نه پا براشون میمونه نه گردن و کمر . درسته وظیفه شونه ، ولی وقتی میبینم طرف خریدار نیست وظیفه نداره براش باز کنه و خودشو اذیت کنه . با همه جور آدم هم سر و کار دارن 

منم واسه همین جدیدا انلاین میخرم که خوب بالا پایین کنم و فکرامو بکنم با تمرکز بخرممثلا میرم یه نگاه ...

انلاین از وب سایت میخری؟ من چند بار انلاین خریدم تن خورش فرق میکرد با عکسش یکمی ریسکی بود

😎💚🐬
ببخشیدا اگه فروشنده بخواد برای هر کسی اینجوری جنس باز که که فاتحه اش خونده است😐 مگه چقدر حقوق میگیر ...

مگ چی جا ب جا میکنن که کمر درد بگیرن؟ به لباسه دیگه 

شغل فروشندگی یعنی چی؟ مغازه داری یعنی چی؟ 

یکی مثل من وسواس داره سخت پسنده زرتی نمیخره که‌.

من الان فقط از یه اقا کفش میخرم انقدر با ادب انقدر باشخصیت هست که دیگه جا دیگه نمیرم.

میگه بیا هر مدل خواسی بدم بپوش خوشت اومد بردار خوشت نیومد برندار .نه تنها من با همه اینطوریه

مدلا دیگه هم قراره بیارم اگر خوشتون نیومد

انقدر کفش میاره میپوشم نگا میکنم یبار تا حالا ناراحت نکرده کسیو 

به این میگن مشتری مداری 

نه مث سگ پاچه بگیرن 

خدا برکتش بده مغازه اشم همیشه شلوغ

موافقم.. بعضیاشون هم فو قالعاده مهربون و گرمن و تشویقت میکنند یه چیزی بخری ازشون. فقط حس معذب بودن ...

معذب چرا؟ شما رایگان نگرفتی ک

پولش رو دادی حالا ان شاءالله ک خریدت خوب باشه بادوام باشه. من رفتم باهمین شرایطتت سه تاشلوار و دوتا تیشرت گرفته بودم، دوتا شلوار قشنگ میتونم بگم پوچچچچ بود یعنی راااااحت ترکید🥴اون یکی هم هنوز ب تن نزدم دلم نمیاد میگم حیفه این هم بترکه😂

من خریده بودم ازشون پول داده بودن میخواستم عوضش کنم

من چند وقت فروشنده بودم واقعا هیچوقت بی ادبی نکردم هرچندتا کار خواستن دادم پرو ولی پدرم در اومده درکشون میکنم  شما تجربه نکردی واقعا حس بدیه

ولی خب من بخاطر اینکه یکم قلق فروش رو یاد بگیرم یکماه مشغول شدم که اندازه یکسال عذاب کشیدم🤣🤦‍♀️

کاربری جدید اما قدیمی هستم🥴