2777
2789

بچه ها کفش خریدم تازگیا راه که میرم حس میکنم کف پاهام شدید شدید گز گز میکنه و بی حس میشه کفیش الان ساده س، کفی قیمت کردم مارک آدور گفت شیشصد ولی خب تست نداشت که تست کنم ببینم مشکل از کفیه یا کفش نمیدونم چرا انقد کف پاهام درد میگیره، خسلی عجیبه اصلا،، یه کفی ارزون قیمت صد و پنجاهی قیمت کردم اونو تست کردم قوس پارو پوشش میداد ولی خب چون حجیم بود کمی حس کردم کمی کفش تنگ میشه، این کفشو سه و چهارصددد خریدم بچه ها تروخدا کسی تجربه مشابه داره چیکار کنم کفی بخرم؟ یا اینکه کلا کفشو عوض کنم پدر پاهام در اومده خیلی اذیت میشم. کفش اصلا تنگ نیستا فقط کف پاهام توش بی حس میشه نمیدونم چزاااا🥲

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حتما ساختار و قالب کفش مشکل داره ، بعضی وقتا گرون بودن به معنی خوب و با کیفیت بودن نیست کفی های مختل ...

اخه اون کفی گرونه که ژله ایه تو داروخانه هس امروز رفتم گفت که تست نداره قیمتشم ششصد میترسم بخرم بازم مشکلش حل نشه 🥲

حتما ساختار و قالب کفش مشکل داره ، بعضی وقتا گرون بودن به معنی خوب و با کیفیت بودن نیست کفی های مختل ...

حس میکنم پاهام داره تغییر شکل میده اصلا 🥲😐انگار کفش صاف شده

ینی دیگه کلا کفشو نپوشم، خیلی کفش خوشگلیه خیلی نمیدونم چرا اینجوری شدع

سلامتی مهمتره.بوت موقع رانندگی میپوشیدم کم کم مچ پام درد گرفت یه روز از خواب بیدار شدم اصلا نمیتونستم پام تکون بدم نشسته از پله ها اومدم پایین.می دونستم از بوت هست موقع کلاج ترمز فشار به مچ پام میومد.

سلامتی مهمتره.بوت موقع رانندگی میپوشیدم کم کم مچ پام درد گرفت یه روز از خواب بیدار شدم اصلا نمیتونست ...

افرین دقیقا، اینو بعد سه ساعت گشتن تو مغازه ها انتخاب کردم تازه اخرم گند زدم با انتخابم 🥲

حس میکنم پاهام داره تغییر شکل میده اصلا 🥲😐انگار کفش صاف شده

وا !!! خب نپوش دیگه کفشه رو ، اگه پس میگیره پس بده ، اگه نه هم که بزار تو دیوار یا سایت های دیگه بفروشش ، چه کفش عجیبی !!!!