2777
2789
عنوان

با این اوضاع دانشگاه میارم

176 بازدید | 27 پست

من کلا ۱۸تا رشته رو انتخاب کردم(اول دولتی بعد شبانه بعد غیر انتفاعی بعد هم پیام نور همشم تو شهر خودمون زدم)

رتبم۲۴۰۰۰شد

معدل کتبی۱۳

معدل کل۱۶

دانشگاه غیر انتفاعی رو میخوام بیارم

پیام نورم زدم اما اخر

براش نخوندم

حتی یدونه تست هم نزدم 

قصد ندارم بمونم پشت

میخوام مشاوره غیر انتفاعی بیارم بر اساس سوابق زده بود

میارم؟

ازادو انتخاب رشته نکردم

اگه نیووردم بنظرتون میتونم برم ازاد؟

حتی بدون انتخاب رشته

شهریه غیر انتفاعی حدودا چقدر در میاد؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واقعامیدونین شهریش چنده؟

طبیعتا باید بیاری ، تو قلمچی دیدم مشاوره ال طه تهران با ۳۰ هزار قبول شدن تو ک رتبت بهتر هم هست،  اگر شهرستان زده باشی احتمالش بیشتر هم هست ، چند نفر ظرفیت داشت ؟ 

شهریشو خبر ندارم بستگی ب تعداد واحدایی ک برمیدارید ربط داره دوستم آزاد هست یه رشته دیگه البته ۱۲ میده ثابت ترمی

پس چرا شهر ما برا این رشته ها انتخاب رشته نمیکنن همینجوری ثبت نام میکنن

به تعداد انسانهای روی کره زمین،تفاوت فکر و نگرش وجود دارد،آنکه نگرشش باتو متفاوت است دشمنت نیست..انسان دیگریست.

طبیعتا باید بیاری ، تو قلمچی دیدم مشاوره ال طه تهران با ۳۰ هزار قبول شدن تو ک رتبت بهتر هم هست، اگر ...

ظرفیتش۷۰نفره

شرایط اقساطی هم دارن؟

مثلا ماهی ۵۰۰یا یه تومن بخوای بدی🥲😂

ظرفیتش۷۰نفرهشرایط اقساطی هم دارن؟مثلا ماهی ۵۰۰یا یه تومن بخوای بدی🥲😂

قبولی بابا ۷۰ نفر میگیرن 🙂😂 خیلی باید بد شانس باشی ک نگیرن 

فکر کنم میشه مثلا وام گرفت و اینا سر شهریه 

چرا دولتی نزدی ؟

قبولی بابا ۷۰ نفر میگیرن 🙂😂 خیلی باید بد شانس باشی ک نگیرن فکر کنم میشه مثلا وام گرفت و اینا سر شه ...

یعنی میشه با ماهی۵۰۰تومن سرو تهشو هم بیاری😂🥲

زدم

مثلا مدد کاریو زدم

هم دولتی هم شبانه

روانشناسی علوم تربیتی

اما خب خانوادم گفتن شهر دیگه نه فقط شهر خودمون

یعنی میشه با ماهی۵۰۰تومن سرو تهشو هم بیاری😂🥲زدممثلا مدد کاریو زدمهم دولتی هم شبانهروانشناسی علوم ت ...

نمیدونم قشنگم ، شرایط شهریشو بپرس میتونی زنگ بزنی به دانشگاهش ببینی شهریه رو چجوری میشه پرداخت کرد ، شرایط پرداخت اقساطیشون چجوریه .