2777
2789
عنوان

رفتیم غربالگری گفتن دختره شوهرممم از ناراحتی گریه کرد

| مشاهده متن کامل بحث + 504 بازدید | 48 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برای دختر چی گرچه من اعتقادی به این کارا ندارم میگم خدا هرچی صلاحت باشه میده

این روشا قطعی نیس ولی احتمال دختر یا پسر دار شدنو زیاد میکنه برای دختر دار شدن غذاهای سردی تااونجایی که شنیدم باید مصرف کنید تا رحم سرد باشه و یکسری پوزیشن ها و مصرف چندتا ویتامین که مختص این رژیم هس

دانشجوی ترم اخر پرستاریم و دختر پاییزی زاده فصل پاییزم و عاشق این فصل🍂کاربری گاهی دست خواهرمه
خیلی کارا می تونست بکنه رژیم غذایی یا قبل باردای چندماه تخت نظر دکتر بودن احتمال پسر دار شدن بیشتر م ...

بله

الان علم پیشرفت کرده

مخصوصا برای خانواده های سنتی با افکار مردسالارانه قدیمی خیلی خوبه تا یه دخترو بدبخت نکنن

وا این چ طرز حرف زدنه میدونی هزینه ای وی اف چقدر۶

اونی که پسر میخواد باید هزینه هم بکنه اگه نمیکنه پس نباید برا زنش اخم و تخم کنه

دانشجوی ترم اخر پرستاریم و دختر پاییزی زاده فصل پاییزم و عاشق این فصل🍂کاربری گاهی دست خواهرمه

ولی با گذشت زمان آدم میفهمه دختر پسر هیچ فرقی نداشته و نداره اونموقع از خدا فقط سلامتی و عاقبت بخیری بچشو میخواد

هر چی هست باور کن برا پدرو مادر فرق نمیکنه سالم باشه صالح باشه 

فقط 26 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بلهالان علم پیشرفت کردهمخصوصا برای خانواده های سنتی با افکار مردسالارانه قدیمی خیلی خوبه تا یه دخترو ...

بله طفلی دختر بچه چه گناهی کرده باید وارد خانپاده ای بشه که باباش نمی خوادش 

میخواد تاج و تختش بی صاحب نمونه ؟

دختر پسر مگه فرق داره جفتشون نعمتن

به قول نگار : ما هرچی تو زندگیمون خوردیم چوب سادگیمون بوده                متاهل و قطعا متعهد ، درخواست دوستی چه خانوم چه اقا رد میشه درخواست ممنوع ❌ یابو جان پرنسسعلی درخواست نده ❌  خدایا خودت درجریانی دیگه 💔🥀 دخترم نور قلبم امید زندگیم ❤️.  عاشق تیپ و مد 💝 راجب استایل کردن میتونید ازم سوال بپرسید ، در حد توانم راهنمایی می کنم 💝 همه لباس میپوشن اما تو استایل کن 🙂💝. اهل کتاب 📚 محترم باشیم این خیلی مهمه نصف مشکلاتمون به خاطر نا محترم بودنمونه 💝

تعیین جنسیت و رژیم ایناهمش حرفه اگه اون بالایی نخواد یه درصد هم درست از آب درنمیاد

خدا در آخر خودش هرچی صلاحت باشه همونو میده

فقط 26 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
احتمالا اگر توبه نکنه خدای نکرده اتفاق های خوبی نیفته

خدا با این عظمت و محبتی که داره 

نمیشینه ببینه کی چیکار کرد که فقط عذاب بده