2777
2789
عنوان

رفتیم غربالگری گفتن دختره شوهرممم از ناراحتی گریه کرد

| مشاهده متن کامل بحث + 504 بازدید | 48 پست

شوهرت اصلاحق نداره ایتطوررفتاربکنه یچه بچست جنسیتش مهم نیستت مهم اینکه سالم باشه زیادم پروبازی دراوردوباتوبداخللقی کردبگو اگه سوادداشته باشه تعیین جنسیت بامرده نه زن 

خیلی اعصابم خرد شد اسی بخدا من اصلا ادم بی ادبی نیستم اما تایپیک تونو خوندم اعصابم خرد شد باید رید به چنین پدری میخام جوری برینی بهش که نتونه از شرمندگی بعد ها نگاه روی اون بچه کنه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حالا برا ما همسرم همش منتظر دختر بود 

گیر مو و......می‌خرید 

گفتن پسر 

یواشکی که من نبینم اشکش پاک کرد 

تا چند روز هم خیلی سر حال نبود 

اما نگم وقتی به دنیا اومد چقدررر ذوق میکرد براش 

انقد مهرش به دل آدم میشینه

جنسیت رو فراموش می‌کنید 

فقط به این فکر کنید که خدا داره یک انسان خلق میکنه، هزااااران اجزا تو بدنش هست که باید درست تشکیل بشن و کار کنن،۹ ماه باید بسلامت بگذره، زایمان باید به خیر بگذره، دوران نوزادی و ... باید خوب پیش بره تا شما یک فرزند سالم داشته باشید.به عمق ماجرا فکر کنید و اگ درک کردید، میفهمید که جنسیت اصلا مهم نیست.

فقط سالم باشه همین

میگن تو مفاتیح دعا هست برای پسر شدن بچه.

منکه خودم دختر میخواستم،همون اول هم گفتم نذر امام زمان پسر شد محمد صالح دختر شد فاطمه نورا

تو انتی گفتن دختر،آنومالی گفت پسر و پسر شد. ولی با این قطعیت نگفته بود دختر

مردا کلا برای بچه اول پسر دوست دارن من توی سونو آن تی بهم گفتن احتمالا دختره بعدش رفتیم بازار شوهرم همش تو فکر بود پکر بود منم به روی خودم نیوردم برای سونو آنومالی دکتر گفت پسره شوهرم از مطب تا خونه رو بوق میزد بندری گذاشته بود تازه یه جعبه شیرینی هم خرید و هی ماچم میکرد جلوی همه ولی من خیلی دلم شکست...

خب رژیم غذایی میگرفتید یا قبل اقدام اکثرا اون هایی که میرن تحت  دکتر هستن به خاطر مصرف ویتامین و همچین تقویت اسپرم بچه پسر میشه چون سرعت خرکت اسپرم تو پسرزایی  اهمیت داره صد در صد نیس ولی خب باید حداقل اگه پسر دوس داشت این کار هارو میکردین ولی اشکال نداره ن ینی دوم میری دکتر پسر میشه

دانشجوی ترم اخر پرستاریم و دختر پاییزی زاده فصل پاییزم و عاشق این فصل🍂کاربری گاهی دست خواهرمه

کاری به دختر پسر ندارم .ولی بعضیا عاشق دخترن بعضی ها هم عاشق پسر

ایشالله سالم باشه هر چی صلاح بدونه خدا میده کاریش ننیشه کرد 

بزا دنیا بیا جاشو باز میکنه 

فقط 26 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
تقصیر شماستمگه دوست نداری مادر خوبی باشی؟شما که میدونستی شوهرت اینطوریه چرا ای وی اف نکردی تاقطعا پس ...

خیلی کارا می تونست بکنه رژیم غذایی یا قبل باردای چندماه تخت نظر دکتر بودن احتمال پسر دار شدن بیشتر میشد البته که قطعی نیس ولی احتمالشو زیاد میکنه

دانشجوی ترم اخر پرستاریم و دختر پاییزی زاده فصل پاییزم و عاشق این فصل🍂کاربری گاهی دست خواهرمه