شوهرت اصلاحق نداره ایتطوررفتاربکنه یچه بچست جنسیتش مهم نیستت مهم اینکه سالم باشه زیادم پروبازی دراوردوباتوبداخللقی کردبگو اگه سوادداشته باشه تعیین جنسیت بامرده نه زن
خیلی اعصابم خرد شد اسی بخدا من اصلا ادم بی ادبی نیستم اما تایپیک تونو خوندم اعصابم خرد شد باید رید به چنین پدری میخام جوری برینی بهش که نتونه از شرمندگی بعد ها نگاه روی اون بچه کنه
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
فقط به این فکر کنید که خدا داره یک انسان خلق میکنه، هزااااران اجزا تو بدنش هست که باید درست تشکیل بشن و کار کنن،۹ ماه باید بسلامت بگذره، زایمان باید به خیر بگذره، دوران نوزادی و ... باید خوب پیش بره تا شما یک فرزند سالم داشته باشید.به عمق ماجرا فکر کنید و اگ درک کردید، میفهمید که جنسیت اصلا مهم نیست.
مردا کلا برای بچه اول پسر دوست دارن من توی سونو آن تی بهم گفتن احتمالا دختره بعدش رفتیم بازار شوهرم همش تو فکر بود پکر بود منم به روی خودم نیوردم برای سونو آنومالی دکتر گفت پسره شوهرم از مطب تا خونه رو بوق میزد بندری گذاشته بود تازه یه جعبه شیرینی هم خرید و هی ماچم میکرد جلوی همه ولی من خیلی دلم شکست...
خب رژیم غذایی میگرفتید یا قبل اقدام اکثرا اون هایی که میرن تحت دکتر هستن به خاطر مصرف ویتامین و همچین تقویت اسپرم بچه پسر میشه چون سرعت خرکت اسپرم تو پسرزایی اهمیت داره صد در صد نیس ولی خب باید حداقل اگه پسر دوس داشت این کار هارو میکردین ولی اشکال نداره ن ینی دوم میری دکتر پسر میشه
دانشجوی ترم اخر پرستاریم و دختر پاییزی زاده فصل پاییزم و عاشق این فصل🍂کاربری گاهی دست خواهرمه