2777
2789
وقتایی که عفونت دارن یا پریود نیستن فقط لکه بینی دارن ازین میذارن

مرسی

خدایا هرکس هرچیزی برای من خواست اول همون چیزو به خودش بده🤲🏻 من از همونام که نه مذهبیا قبولشون دارن نه غیرمذهبیا ترکیبی و حد وسطم😊 با بحث کردن با من نمیتونی عقاید و نظرات منو عوض کنی اگه دیدی تو بحثی جوابتو ندادم بدون در حدی نبودی که جوابتو بدم😏 

واقن؟ینی خوب نیس؟

من اینو برا روزای ۵ و ۶ پریودی استفاده میکنم

و حتما حتما حتما هم باید داشته باشم

چون دو روز آخر خونریزی خیلی کمه ، و نوار معمولی رو دوست ندارم

خدا کنه سلام واقعا ۷۰ تا ثواب داشته باشه خیلی روش حساب کردم در واقع تنها توشه ی آخرتمه 😁

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مگه ادم وقتی پریود نباشه نوار بهداشتی میذاره؟

نوار بهداشتی نیست یه پد کوچولویه 

خودم نزدیک قاعدگی یا بعدش اگه ترشحاتی چیزی باشه استفاده میکنم

خوب رویانِ جهان رحم ندارد دلشان /باید از جان گذرد هر که شود عاشقان /روز اول که سرشتند ز گِل پیکرشان /سنگی اندر گِلِشان بود، همان شد دلشان

من از اینا برای پریودیم استفاده میکنم و خیلیم راضیم چون با بقیه نوارا خیلی اذیت میشم ولی اینا رو باید روزای اول زود عوضش کنی چون نازکه در کل من خیلی دوسش دارم

نمیدونم چی بنویسم والا.....  
نه دیگه بعد یه هفتس فقط لک میبینم برا اونم خوب نیس؟

از این کوچیک تر هم هست برای لک بینی

خیلی خوبن

اندازه یه بند انگشته

خدا کنه سلام واقعا ۷۰ تا ثواب داشته باشه خیلی روش حساب کردم در واقع تنها توشه ی آخرتمه 😁

دوران تخمگ گذاری

این ترشحات تخمک گذاری رو هیچ وقت نفهمیدم چیه؟ 

من فقط پریود میشم هیچ وقت نفهمیدم این ترشح چیه؟ 

خدایا هرکس هرچیزی برای من خواست اول همون چیزو به خودش بده🤲🏻 من از همونام که نه مذهبیا قبولشون دارن نه غیرمذهبیا ترکیبی و حد وسطم😊 با بحث کردن با من نمیتونی عقاید و نظرات منو عوض کنی اگه دیدی تو بحثی جوابتو ندادم بدون در حدی نبودی که جوابتو بدم😏 

نوار بهداشتی نیست یه پد کوچولویه خودم نزدیک قاعدگی یا بعدش اگه ترشحاتی چیزی باشه استفاده میکنم

مرسی

مگه ادم وقتی پریود نباشه نوار بهداشتی میذاره؟

چند روز بعد پریودی ، دوران تخمک گذاری رحمه

و رحم طبیعی و سالم ، تو این روزا ترشحات زیادی داره

بعضیا پد استفاده میکنن

نوار نیست ببین ی پد خیلی کوچولوئهبرای روز آخر پریودی ۵ و ۶ و ۷ خوبه یا برای کسایی که ترشحات زیادی دا ...

مرسی