2777
2789

من پنجشنبه ازمون تو شهری دارم و میخوام یه جلسه تمرینی برم.

مربی خودم خوبه بدنیست ولی یه هفته من جلسه اضافه خواستم نبود من با یه مربی دیگه رفتم اون محشررررر بود ولی الان اون تایم خالی نداره. ماشین ازمون هم یه پراید درب داغون هست. ماشین مربی خودم ساینا و ماشینش نوهست .

ولی اونبکه مربی دبگه ماشینش پراید بود و نو نبود.

الان موندم با مربی خودم برم یا یه مربی خوب دبگه برم🥲من مطالب و نکات مربی دومی ک خوب بود رفت جاش همه یاد دارم. و فقط تمزین میخوام کنم

. برا ظهور سه صلوات بفرس.‌     اللهم صل علی محمد و ال محمد        اللهم عجل الویک الفرج        اللهم الرزقنا توفیق الشهادت.     التماس دعای فرج و شهادت

اونی که بهتر یاد میدهمن 12 جلسه با یکی رفتم یه جلسه تمرین با یه مربی دیگه رفتم اون یه جلسه می ارزید ...

مربی خودم خوبه بدنیست 

اون مربی دومی که عالی بود قبلا تمرینی باهاش رفتم وقت خالی نداره.

نمیدونم یه مربی دبگه پیداکنم یا همون مربی خودم برم

مربی خودم ماشینش ساینا نوهست

ماشین ازمون پراید داغووون

. برا ظهور سه صلوات بفرس.‌     اللهم صل علی محمد و ال محمد        اللهم عجل الویک الفرج        اللهم الرزقنا توفیق الشهادت.     التماس دعای فرج و شهادت

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مربی خودم خوبه بدنیست اون مربی دومی که عالی بود قبلا تمرینی باهاش رفتم وقت خالی نداره.نمیدونم یه مرب ...

پس با واسه خودت برو ریسک نکن با جدیده بری یهو میزنه خوب یاد نمیده

منم چهارشنبه آزمون دارم اینقدر افتادم دیگه انگیزه ای نمونده برام 

خدا کنه این هفته هردو قبول شیم

پس با واسه خودت برو ریسک نکن با جدیده بری یهو میزنه خوب یاد نمیدهمنم چهارشنبه آزمون دارم اینقدر افتا ...

اون جدبده مربی دوستم بوده اون راضی بود ازش

متاسفانه این مربیم فامیلمون هم هست

وایی منم اینقدر رد شد خسته شدم 

پس با واسه خودت برو ریسک نکن با جدیده بری یهو میزنه خوب یاد نمیدهمنم چهارشنبه آزمون دارم اینقدر افتا ...

بنظرت ماشین تاثیر داره؟ ابنکه ماشین مربیم ساینا هست ولی ازمون پراید؟

من برا بار پنجم رد شدم

من بیشتر🤣هفته پیش سر یه چی مسخره رد شدم

فک نمیکنم زیاد تاثیر بزاره برا من مربیم تیبا بود ماشین آزمون پراید خرابه فرقی ندیدم تو روندنش

اره روندن که فرقی نمیکنه

اخه ماشین مربی زیادی نوهست فک میکنم🤣بخدا اینقدر موندم چیکارکنم 

هعی میگم ی مربی دبگه برم

ازین ور مبگم منکع نکات اون مربی خوبه یادمع و فقط تمرین میخوام کنم باهمین تمرین کنم

چند بار؟ سر چی؟من تو دوبل فرمون دوم میخوره به جدول اصلا نمیشه تا ته بزنم دوبلو

۷بار

پارک دوبلم همچی خوب بود وسط خیابون بودم تو دور زدن گف برو اونور پارک کن تا رفتم اون ور خواستم سرعت کم کنم خاموش کردم

و نگفتم دور زذن ممنوع 🥲

ای وای ایشالا این هفته قبول میشی

ان شالله خدا از زبونت بشنوه🥲من اینقدر این مربی دومیه خوب یاد داد پارک دوبل زیاد براش استرس ندارم