پدرشوهرم مریض شوهرم اصلا نیست همش باباش دکتر میبره پیش مادرشه اصلا انگار ما نیستیم فقط یک خونه برامون اجاره گرده خرجشون میده هزار تومن دست من نمیده ولی خرجمون میده اجاره نمیده جایی هم برم یک قلدری هست برای خودش حرف حرف خودشه یک دختر ناز کلاس اول دارم یک بابا دارم زنده باشه ولی حاضر نیست یک وعده من برم آنجا نمیدونم جدا بشم یا نه خودم میتونم سر کار برم ولی دختر یکی باید نگهداره خونه هم ندارم
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
به بارون نم نم 🌧🌧به دریا🌊 به کوه🏔 به این آفرینش🌎 به کشتی نوح ⛵ به ماه🌙🌕 و ستاره⭐💫 به هفت آسمون✨ به عشقم❤ به عشقی تا مرز جنون❤ به لحظه دیدار قسم میخورم❤ دوباره با تکرار قسم میخورم💕 به عهدی که بستیم قسم میخورم 💕به هستم به هستیم قسم میخورم💖 تا روزی که قلبم هنوز میزنه 💖تا وقتی که جونی توی این تنه 💖تو روزای خوب تو روزای بد همیشه باهاتم قسم میخورم❤ همیشه باهاتم قسم میخورم💕 توی لحظه هاتم قسم میخورم❤انّا علی العهد💕 ان حزب الله هم الغالبون 💕یقین دارم که دوست داشتن تو❤💕روزی عاقبت مرا بخیر خواهد کرد 💕❤🤍💚🇮🇷که از چشم بداندیشان خدایت در امان دارد🇮🇷💚🤍❤ 🇮🇷🤍تو💍❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تاابد
چون پدر شوهر مریضه طلاق بگیرین؟ عجیب و بی درک هستین از کی مریض شدن چه مریضی دارن چرا شما نمیری اونجا
نمیدونم هرچی دکتر و بیمارستان میبرن هیچی نمیدونه چیه زندگی من کولا مختل شده خیلی خوب بودن برام که دل بسوزن همه پسرها پول ازش کندن جر شدهر من موقع مریضی هیچی جر شوهر من نیست
نمیدونم هرچی دکتر و بیمارستان میبرن هیچی نمیدونه چیه زندگی من کولا مختل شده خیلی خوب بودن برام که دل ...
واقعا درکتون نمیکنم
تو این روزا کنار همسرتون باشین
تو این مواقع انسان یادش میمونه رفتار اطرافیان و
پدر شونه
با همه بدیهاش
دوره عجیبی شده
خدا شفا بده ایشونو اما با این اوصاف عمرشون احتمالا به دنیا نیست
با این کارا و حرفا و فکرا خودتونو از چشم نندازین
به بارون نم نم 🌧🌧به دریا🌊 به کوه🏔 به این آفرینش🌎 به کشتی نوح ⛵ به ماه🌙🌕 و ستاره⭐💫 به هفت آسمون✨ به عشقم❤ به عشقی تا مرز جنون❤ به لحظه دیدار قسم میخورم❤ دوباره با تکرار قسم میخورم💕 به عهدی که بستیم قسم میخورم 💕به هستم به هستیم قسم میخورم💖 تا روزی که قلبم هنوز میزنه 💖تا وقتی که جونی توی این تنه 💖تو روزای خوب تو روزای بد همیشه باهاتم قسم میخورم❤ همیشه باهاتم قسم میخورم💕 توی لحظه هاتم قسم میخورم❤انّا علی العهد💕 ان حزب الله هم الغالبون 💕یقین دارم که دوست داشتن تو❤💕روزی عاقبت مرا بخیر خواهد کرد 💕❤🤍💚🇮🇷که از چشم بداندیشان خدایت در امان دارد🇮🇷💚🤍❤ 🇮🇷🤍تو💍❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تاابد
رسیدگی به پدر و مادر برکت میاره تو زندگیتون،منم همین مسئله تو زندگیم بود،خودمم در خدمت پدرشوهر ومادرشوهرم شدم،الان از دنیا رفتن،خدا رحمتشون کنه،زندگیم صدها هزار برابر جوش خورد،یه چیزی میگم،یه چیزی میشنوی،هر توقعی از شوهرت زبونم لال در برابر بیماری پدرت داری،برای پدرشون ت بکن،باشوهرت همراه شو
ای هر که هستی لحظهای در خود نگر باش.... خوبی ولی از آنچه هستی خوبترباش🥰