2777
2789
عنوان

شوهرم سر خانوادش بامن دعوا داره

250 بازدید | 20 پست

من و شوهرم خودمون دوتایی باهم خوبیم

اما امان از روزیکه بحث خانوادش بشه

الان داشت میگفت فلان دامادمون خیلی خوب(فامیل هردومون هم هست)

من جون خونه پدرم روستا بود،اکثرا برای دانشگاه میومدم خونه اینا

خیلی دست ودلبازه وفلان(این آقای دست ودلباز هنوز بعد ده سال مارو دعوت نکرده،حتی پاگشا هم نکرد،خودمون رفتیم)

منم گفتم اینکه جیزی نیست،دایی فلانی منم همش خونمون لود حتی نمیذاشت کارتون ببینیم و درس میخوند

حتی پدرم مغازه داشت گفت همیشه دخلش بازمی‌کرد میگفت هرچی پول لازم داری بردار و...

بعد شوهرم گفت منکه همحین چیزی ندیدم!

گفتم والا منم از دامادتون دست ک دلبازی ندیدم

اتفاقا بیشتر خسیس

چطور مارو حتی یکبار هم دعوت نکردن؟

گفت اصلا تو کی هستی که دعوتت کنند

خیلی نمک نشناسه

پدر من فوق‌العاده بابای خوبیه

منتها این توقع داره هرشب هرشب مارو دعوت کنه

من واقعا آدم تعصبی نیستم پدرم چون واقعا خوبه

ازش تعریف میکنم

خیلی دلم شکسته

فقط میگه ماها خوبیم بقیه بدن

حالا کاش واقعا خوب بودن

من خیلی سعی میکنم اینجور وقتا سکوت کنم اما نمیتونم

دعای ۲۷ صحیفه سجادیه یه حرز قوی هست،سعی کنید هر روز معنی فارسیش رو باحضور قلب بخونید.سبز باشید🌱

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اینا چون خودشون خسیسن

با کوچیکترین کاری از طرف کسی جز پدرو خانواده من

فک میکنن طرف خداست

مثلا یبار تعریف می‌کرد همین دامادمون برای نوه اش دوچرخه خریده

بابای من دوسال پیشش برای برادر زادش خریده بود

امسالم برای تولد خواهرزادم براش دوچرخه خرید

بااینکه خودشون وضع مالیشون خیلی ضعیف

کمی ارث به مادرم رسیده بود بااون پول خریدن

دعای ۲۷ صحیفه سجادیه یه حرز قوی هست،سعی کنید هر روز معنی فارسیش رو باحضور قلب بخونید.سبز باشید🌱

میگفتی تو که برادر زنش هستی هم لیاقت پاگشا نداشتی ؟

همون

بعد تو همون دیدار اول بعد ازدواجم بااین داماد و خواهرشوهرم

شروع کردن به مادربزرگم بد وبیراه گفتن

چشماشو بسته والا ما از خانواده شوهرم خیری ندیدیم جز پول خواستن

این فک میکنه حالا احیانا چون برای خودشون خوب بودن

من باید ممنون و قدردانشون باشم

شوهرمنم همینه

سکوت کن بزار هرچی میگه بگع باورکن سکوت جوابه کم کم خودشم چیزی نمیگه

ارزش ندارهداعصابتو پای حرفاش خوردکنی

آقا نیستم هی نگین مردی  😐   💙یه اس اسی ام  ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ               (یک طرفه بودن میتونه همه چیو خراب کنه از جاده بگیر تا احساسات)                                                                       تـــــو ماه من بودی اما سرت باستاره ها گرم بود.      شاید یروز منم به ارامش رسیدم نرسیدمم نرسیدم اصلا  به جهنم بچرخ تابچرخیم 😂 میگن اکثرمردها اولین شاخه گلی رو ک دریافت میکنن سرقبرشونه پس منم مرد محسوب میشم🙂                                    

این فک میکنه حالا احیانا چون برای خودشون خوب بودنمن باید ممنون و قدردانشون باشم

مردا حروم زادگی فامیل رو دیر میفهمن و یا کیترسن کدورت بشه

فقط 27 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
شوهرمنم همینهسکوت کن بزار هرچی میگه بگع باورکن سکوت جوابه کم کم خودشم چیزی نمیگهارزش ندارهداعصابتو پ ...

الان یادگرفتم بیشتر سکوت میکنم

بعضی وقتا واقعا کم میارم

آخه دیگه تا چه حد بی منطق

مردا حروم زادگی فامیل رو دیر میفهمن و یا کیترسن کدورت بشه

همون ببین میخواد از دامادهاشون بگه که خوب بودن که درنتیجه بگه چون ما براشون خوب بودیم،اوناهم خوب بودن

همون ببین میخواد از دامادهاشون بگه که خوب بودن که درنتیجه بگه چون ما براشون خوب بودیم،اوناهم خوب بود ...

ما هم داریم از اینا بعد شوهرم نم پس نمیده عن کاریاشونو شوهرم انقدر براشون خوبی میکنه که یه موقع فک میکنم احمقه

فقط 27 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
الان یادگرفتم بیشتر سکوت میکنمبعضی وقتا واقعا کم میارمآخه دیگه تا چه حد بی منطق

چه میشه کرد

ازمنی ک 12ساله جنگ اعصاب دارم سرهمین تعریفای بیخود بشنو

هیچی عوض نمیشه

فقط ولش کن

بگو باشه همینجوره ک تومیگی

آقا نیستم هی نگین مردی  😐   💙یه اس اسی ام  ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ               (یک طرفه بودن میتونه همه چیو خراب کنه از جاده بگیر تا احساسات)                                                                       تـــــو ماه من بودی اما سرت باستاره ها گرم بود.      شاید یروز منم به ارامش رسیدم نرسیدمم نرسیدم اصلا  به جهنم بچرخ تابچرخیم 😂 میگن اکثرمردها اولین شاخه گلی رو ک دریافت میکنن سرقبرشونه پس منم مرد محسوب میشم🙂                                    

شوهرمنم همینهسکوت کن بزار هرچی میگه بگع باورکن سکوت جوابه کم کم خودشم چیزی نمیگهارزش ندارهداعصابتو پ ...

یبارم از یه داماد دیگرون خوب میگفت

مثلا یه خونه رو سه سال یک سوم قیمت به یه داماد دیگشون اجاره داده بود

هی میگفت باید به دخترش عیدی خوبی بدم

باید دعوت کنم

نهایت دادم دراومد گفتم فلانی هروقت خونه مفت داد دست خواهر من،اونوقت میشه آدم خوب!وگرنه مثلا چه خیری برای من داشته؟

چه میشه کردازمنی ک 12ساله جنگ اعصاب دارم سرهمین تعریفای بیخود بشنوهیچی عوض نمیشهفقط ولش کنبگو باشه ه ...

اخه من از بی منطقی خوشم نمیاد

خیلی خیلی درمورد پدرم نمک نشناسه

همون ببین میخواد از دامادهاشون بگه که خوب بودن که درنتیجه بگه چون ما براشون خوب بودیم،اوناهم خوب بود ...

وای دقیقا

بخدا ادمی گیرشون میاد ک اینقدر ر خوبه

بعدمیزارن پای خوبی خواهراشون 😂

ببین شوهر خواهرم اینقدر کارمیکردوتلاش میکرد طفلک

تا وضعش خوب شد

بعد میگن چون خواهرمون خوب بود وضعش خوب شد