2777
2789
عنوان

اعصابم خوردههههه

| مشاهده متن کامل بحث + 258 بازدید | 37 پست
خب عادیه من خونه نبودم خالم اینا اومده بودن شوهرم میوه هارو با جعبه آورده بود پذیرایی کرده بود

🤣🤣🤣🤣🤣🤣

مدیر عامل کارخونه کافور سازی 😅          مرغ آمین همیشه بالای سرمه       

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عب ندااااره دیگه ب چیزی ک گذشته فک نکن اونام دونستنی خودتون نیستین وگرنه همچین پذیرایی نمیکردن ازشون ...

وای یکی از زناشون گفته چقدر این مرد بامزس 

به خدا با اینا خیلی رسمیم اصلاً خودشون خونه هاشونم اینطوری نمیکنن که این واسه مهمونی اینطوری کرده 

خب عادیه من خونه نبودم خالم اینا اومده بودن شوهرم میوه هارو با جعبه آورده بود پذیرایی کرده بود

وای نگم برات 

رفته آجیلی که تو پلاستیک مخلوط بوده رو آورده مثلاً ۸ کیلو آجیل گفته بیاید بخوریم 

با ۲ تا پیش دستی واسه آشغالا 

وای یکی از زناشون گفته چقدر این مرد بامزس به خدا با اینا خیلی رسمیم اصلاً خودشون خونه هاشونم اینطوری ...

عب نداره بخدااااا خودت داری بزرگش میکنی مردا همینن راحت طلبن اونام میدونن ول کن انقد اعصابتو خوردنکن

عکس پروفایلم خودمم😍😍😍کسی کپی نکنه😉😘😘😘با تشکر❤✋️
عب نداره بخدااااا خودت داری بزرگش میکنی مردا همینن راحت طلبن اونام میدونن ول کن انقد اعصابتو خوردنکن

آخه مهمونا همشون مرد نبودن ۸ نفر بودن که ۵ تاشون خانم بوده 

اونا خیلی‌ رسمین فکر کنم خیلی‌ بهشون برخورده 

رفته ۸ کیلو آجیل تو پلاستیک آورده گفته بیاید بخوریم یا دو تا بشقاب واسه آشغالا 

مردا همینن حرص نخور 😂😂🤣🤣😂🤣🤣👠🤣

کدوم مردی می‌ره به جای میوه که بشوره میوه خشک میاره که یه وقت اذیت نشه که چند تا چیز بشوره 

ببین فکر کنم مثلاً ۶ کیلو میوه خشک و ۸ کیلو آجیل آورده گفته بخورید 

آخه مهمونا همشون مرد نبودن ۸ نفر بودن که ۵ تاشون خانم بوده اونا خیلی‌ رسمین فکر کنم خیلی‌ بهشون برخو ...

😂😂😂😂بخداااا من ک دارم لذت میبرم خودمونی برخورد کرده بیخود ب اونام برخورده والا ۸ کیلو اجیل اورده خوردبد ناراحتم هستید

😂😂😂😂بخداااا من ک دارم لذت میبرم خودمونی برخورد کرده بیخود ب اونام برخورده والا ۸ کیلو اجیل اورده ...

ببین اصلاً یه وضعیا 

ترشی که گفتن بش بیار گفته باید برم انباری بیخیال با ماست بخورید 

اه اونام زیاد نخوردن اگه خورده بودن انقدر اعصابم خورد نبود 

😂😂😂😂بخداااا من ک دارم لذت میبرم خودمونی برخورد کرده بیخود ب اونام برخورده والا ۸ کیلو اجیل اورده ...

ببین چون زیاد نخوردن ممکنه بهشون برخورده باشه ؟ زیاد آشغال مثلاً پوست پسته تخمه نداشتن 

باید خیلی‌ خورده باشن چون یه فیلم ۴ ساعتی باش دیدن اما آشغال زیاد ندارن 

ببین اصلاً یه وضعیا ترشی که گفتن بش بیار گفته باید برم انباری بیخیال با ماست بخورید اه اونام زیاد نخ ...

واااای بنظرررم‌مهمونات توی مخی هستن بخدا والا 

واااای بنظرررم‌مهمونات توی مخی هستن بخدا والا

ببین کلا خخخخیییللللییی رسمین 

مثلاً بخواد داداششو صدا کنه من همش اسمشو میگم اینا اینطورین میگن برادر بعد اسم میگن همه اسماها یعنی خانم... 

خخخخیییللللییی رسمین اگه یکم شل رفتار می‌کردن الان انقدر اعصابم خورد نبود 

ببین چون زیاد نخوردن ممکنه بهشون برخورده باشه ؟ زیاد آشغال مثلاً پوست پسته تخمه نداشتن باید خیلی‌ خو ...

نبابا من اگه بودم بهم خوش میگذشت چون طرفم راحت برخورد کرده منم خونش راجتم