2777
2789
الهی شکر عزیزدلمممم خوشبخت باشی فداتشممن خودم عاشق امام رضا و خیلیم ازش میخام زبونی همینطوری اشک نری ...

ی حکمتی توش هست

من ۶ سال با ی پسزی بودم خونوادم راضی نشدن و بیحیالش شدم

بعدش ۳ سال با ی پسر دیگ اونم باز مادرش راضی نشد

کلا تنها موندم سالها

بعدش ک اینطوری شد سرنماز گفتم خودم انتخاب نمیکنم خودت برام انتخاب کن دقیقا ۳ ماه بعدش اشناشدبم باهم

توام ببین چ حکمتی تو کارت هست نمیشه

ببین ما الان داریم تو زمانی زندگی میکنیم که امام زمان حضور دارن ینی تحت ولایت ایشون هستیم خب؟ دیدی ز ...

ادامه

خب بعد نماز بشین اول با امام زمان حرف بزن بگو امام زمان ما شما رو نمیبینیم ولی دوستتون داریم شما غریب هستین و ما شما رو به عنوان امام و هادی قبول کردیم و از ته دل منتظر ظهور شما هستیم ( حالا چرا گفتم دروغ بگو چون شاید اصلا دلت تنگ نشده ولی تو به زبون بگو ) البته ایشالله که دلت تنگه این یه اصطلاح بود که ینی از ته قلب حتی شده اغراق کن

بعد اینکه اینطوری با عشق با امام حرف زدی حالا مشکلت رو بگو

ببین غر نزن بگو من برای رضای خدا و اینکه به گناه نیوفتم یا اینکه ازدواج سالم و صالح داشته باشم برای اینکه سرباز امام زمان بدنیا بیارم دلم میخواد ازدواج کنم

اینجوری حرف بزن ، دیگه این روش ۱۵ روز ادامه بده 

همون اولاش نتیجه میگیری انشالله

کلا میگن با امان زمان حرف بزنید ایشون خیلی غریب هستند

❤برای سلامتی و تعجیل در فرج صاحب الزمان صلوات❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ی حکمتی توش هستمن ۶ سال با ی پسزی بودم خونوادم راضی نشدن و بیحیالش شدمبعدش ۳ سال با ی پسر دیگ اونم ب ...

دورت بگردم الهی بهترینا واست رقم بخوره

بله حتما حکمتی هست شما درست میگی 

ولی منم خیلی دلم میخاد ازدواج کنم

میگم نکنه گناهی کاری کردم امام رضا نمیطلبه منو ن حاجتمو میده

دورت بگردم یعنی حاجت ازدواجمو میگیرم😭😭خیلی دلم گرفته

بله انشالله البته نمیدونم چرا انقدر عجله میکنی اخه سنت هم زیاد نیست گلم

بازم در هر صورت دعا کردن و کمک خواستن از خدا و ائمه خیلی خوبه

❤برای سلامتی و تعجیل در فرج صاحب الزمان صلوات❤

دورت بگردم الهی بهترینا واست رقم بخورهبله حتما حکمتی هست شما درست میگی ولی منم خیلی دلم میخاد ازدواج ...

ببین ولی من این اخریا پیش ی سیدی رفتم تو منطقمون گفتم ازدواجم جوردرنمیاذ ی چی داد گف پیشت باشه اونم انجام دادم انگار راه باز شذ من خاستگارم میومد بدبختی اینه اونم جوردرنمیومد🥴😂

ادامهخب بعد نماز بشین اول با امام زمان حرف بزن بگو امام زمان ما شما رو نمیبینیم ولی دوستتون داریم شم ...

من از بچگی نسبت به امام زمان حس خیلی خوبی دارم

یه کار خوبو خواستم انجام بدم با خودم گفتم ثوابشو هدیه میدم ب امام زمان و امام زمان کمکم کن به فلان چیز برسم

صبح زود یه خواب دیدم تعبیرشو دراوردم گفته بود میرسی:)))) همینقدر سریع جوابشو بهم داد...

Intj- 

میخونم نمازمو بعد نماز آیه الکرسی و سجده شکر ودعا

همین کافیه

از من به تو نصیحت خودتو گرفتار قانون جذب و این چرت و پرتا نکن 

امام علی (ع): در شگفتم از بخیل، بـــه ســــوی فـــقـــری مــیشــتــابــد كـــه از آن مــیگــریزد.و سرمایه ای را از دست میدهد كه برای آن تلاش میكند. در دنیـا چون تهیدسـتان زندگی می  كند، اما در آخـرت چون سرمایه داران محـاكمه میشود در شگفتم از متکبری كه دیـروز نطفه ای بی ارزش وفـردا مرداری گندیده خواهـد بـود و در شگفتم از آن كس كه آفرینش پدیده ها را مینگرد و در وجود خدا تردید دارد! و در شگفتم از آن كس كه مردگان را میبیند و مرگ را از یاد برده است، و در شگفتم از آن كس كه پیدایش دوباره را انكار میكند در حالی كه پیدایش آغازین را مینگرد، و در شگفتم از آن كس كه خانه نابود شدنی را آباد می ّ كند، اما جایگاه همیشگی را از یاد برده است.
عزیزم‌یعنی من دوس دارم ازدواج کنم ننویسم خدایا شکرت ک امسال ازدواج میکنم

اون ماله بعده 

اول باید شکر گذار چیزایی باشی که داری بعد 5روز بنویس خدایا شکرت که فلان چیزو(اینده) رو قراره بدست بیارم 

بعد 10روز بنویس خدایا شکرت که فلان چیزو(اینده) رو دارم و ممنونم که بهم دادین

چیزی به ذهنم نمیرسه🙂😂❤