2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من سالها پیش رفتم امام رضا و داخل دفتری نوشتم آرزو دارم دوقلو داشته باشم و از این حرفا ...۶ سال بعد از اون  نوشته،  دوقلو به دنیا آوردم  ...تازه اصلا یادم نبود همچین چیزی نوشتم تا اینکه پارسال اتفاقی اون دفتر رو دیدم و مطلب رو خوندم و جالب بود برام...

شکر گزاری ن ولی هرکسی با یکی از ائمه ها بیشتر عیاقه و بیشتر صداش میزنه

من یادمه سره نماز مغرب عشام بودم مجرد بودم نماز میخوندم تو تاریکی اتاقم سره سجاده همینطوزی ب پهنای صورت اشک میریختم ک خدایا منو خلاص کن ازاین خونه چون خونه خودمون بابام خیلی اذیتم میکرد

خلاصه گفتم و گریه کردم گفتم ی پسره شبرحلال خورده و خوب بزار تو راهم من انتخاب نمیکنم خودت بزار تو زندگیم بیاد و خلاصه بعد ۳ ماه یکی یهویی ا‌ومد از پسرای محلمون بود تاحالاندیده بودمش

اشنا شدیم ۵ ماه بعذش عقد کردیم الانم ۲ساله ازدواج کردم

ببین ما الان داریم تو زمانی زندگی میکنیم که امام زمان حضور دارن ینی تحت ولایت ایشون هستیم خب؟ دیدی زمان قدیما که پیامبر و امام ها حضور فیزیکی داشتن مردم هر مشکلی داشتن میرفتن پیش امام ها و پیامبر مشکلشون میگفتن و اونا هم براشون دعا میکردن یا راه باز میکردن یا. کمک میکردن خب؟

بعد الان امام ما زنده هستن و میدونی خیلیا اصلا اعتقادی هم ندارن و ایشون خیلی غریب هستن و برای ما دعا میکنن ولی ما دستمون بهشون نمیدیم یا با امام حرف نمیزنیم!! 

یه روش هست خیلی معتبره میگن به امام زمان دروغ بگو ( ادامه کامنت بعدی مینویسم)

❤برای سلامتی و تعجیل در فرج صاحب الزمان صلوات❤

شکر گزاری ن ولی هرکسی با یکی از ائمه ها بیشتر عیاقه و بیشتر صداش میزنهمن یادمه سره نماز مغرب عشام بو ...

الهی شکر عزیزدلمممم خوشبخت باشی فداتشم

من خودم عاشق امام رضا و خیلیم ازش میخام زبونی همینطوری اشک نریختم ولی خلی ازش میخام ب جوادش قسم میدم ولی حاجتم نمیده

جدی میگی یعنی منم ی دفتر بردارم بنوبسم خدایا شکرت ک امسال ازدواج میکنم خدایا شکرت ک خواستگارم این خص ...

خیر عزیزم تکنیک های خاص خودش رو داره قرار نیست پشت سر هم تند تند بنویسی فقط 

شکر گزاری انواع تکنیک ها اهنگ مخصوص که روی روانت تاثیر داره موقع نوشتن حتی نحوه نوشتن شکر گزاری همه و همه باید مرتب پیش بره!

منظور کلی گفتم شکر گزاری و نوشتن معجزه میکنه

و اینکه من یه تاپیک دارم هفتمین تاپیک چله نذر ختم دعا ذکر برای ازدواج بخت گشایی رزق و روزی. و و و همه چیز توش گفتم با توضیحات کامل خواستید میتونید ببینید

کپی برداری و استفاده از اون ها با ذکر یک صلوات برای حاجت دلم مجازِ♥️🍓

من سالها پیش رفتم امام رضا و داخل دفتری نوشتم آرزو دارم دوقلو داشته باشم و از این حرفا ...۶ سال بعد ...

بیشتر میگی چجوری نوشتی

دوستان، برای حاجتم صلوات میفرستین؟  امسال با عشقم ازدواج کنم.ممنونم. من دیسک گردن دارم، در صورت اشتباه تایپی، منو ریپلای نکنید.