2777
2789
عنوان

حنا گذاشتن به مو

100 بازدید | 13 پست

سلام من موهام خرمایی تیره هست 

حنا خوبه برای موهام دوست ندارم قرمز بشه ؟و اینکه با چی قاطیش کنم که قهوه ای روشن بشه موهام

چادری گَشتَن مَن قصه نابی دارَد💞.                                   اوقَسَم داده مرا حافظ خونَش باشَم🥺💓

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

[QUOTE=397347677]با سدر قاطی کنی اصلا رنگ نمیگیره یا همونی که میخوای میشه خیلی کم رنگ میگیره[/QUOTE

رنگ بدن مشکلی نیست نمی‌خوام موهام قرمز بشه

چادری گَشتَن مَن قصه نابی دارَد💞.                                   اوقَسَم داده مرا حافظ خونَش باشَم🥺💓

اگه موهات سفیدی نداره ک قرمز نمیشه حنارو اول رو حرارت بذار تا رنگش عوض شه بعد بهش پودر دارچین اضافه کن و با چایی کخوب دم گرفته حناتو اماده کن بذارکنار مثلا شب اماده کن تا صبح بمونه خوب درست شه بعد صبح بذار حنارو رو موهات و تا شب نشور شب بشور موهات خیلی خوشگل میشه من موهام مشگی بود اینطوری گذاشتم موهام قهوه ای خوشگل شد

خوبی که از حد بگذرد نادان خیال بد کند

اگه موهات سفیدی نداره ک قرمز نمیشه حنارو اول رو حرارت بذار تا رنگش عوض شه بعد بهش پودر دارچین اضافه ...

ممنونم 

میشه مقدار هر کدوم هم بگین 

اگه موهات سفیدی نداره ک قرمز نمیشه حنارو اول رو حرارت بذار تا رنگش عوض شه بعد بهش پودر دارچین اضافه ...

و اینکه چه نوع حنایی بگیرم

والا مقدارشو نمیدونم مادرشوهرم برام چشمی درست کرد من فقط طرز تهیه شو بهش گفتم عزیزم

ممنون عزیزم