2777
2789

اطرافیانتون به شماهم گیر میدن یه دختر بیارین ؟؟

همش میگن دختر خوبه یکی بدرد پیری تون میخوره 

دختر یه چیز دیگس  از این جور حرفا ؟؟

من قبول دارم وجود دختر واقعا زندگی شیرین تر می‌کنه 

ولی خب قسمت نشده و من فکر و عقیده اینه اگر قرار دوتا بچه داشته باشه آدم از یه جنس باشه بدرد هم میخورن در آینده 

چون خودم تجربش داشتم خودم تک دختر بودم 

نداشتن خواهر خیلی لمس کردم 

و فکر میکنم اگر قرار دختری داشته باشم اونم در آینده همین حس بد سراغش میاد 

یا من اشتباه میکنم 

این یه طرف قضیه یه طرف قضیه هم که وضع مملکت گرونی بزاره توقع همین دوتا پسرم اوکی کنم خیلی هنر کردم ..

شما چی میگید ؟؟دوسدارین یه دختر بیارین ؟؟حسرت اینکه بقیه ازش حرف میزنن  به جون میخرین ؟یا یه دختر میارین؟؟

خدایا یکاری کن مجبور بشم به همه شیرینی بدم 🙃😆.      ولی بهترین دستاورد من امسال نزدیک به تو شدن بودن یارب⁦🌱🤍

اصولا حرف بقیه واسم مهم نیست و بر اساس شرایط زندگی خودم تصمیم میگیرم نه حرف بقیه 

کاربران عزیزی که در یکی از زیرمجموعه ها قرار دارند بدانند و آگاه باشند که باهاشون حال نمیکنم . می‌دونم براتون مهم نیس ولی برای خودم مهم بود که بهتون بگم ازتون خوشم نمیاد 🤣  :  ۱- اونایی که دنبال حس ششم توی سایت میگردن.             ۲- اونایی که می‌پرن وسط تاپیک بقیه و یه موضوع دیگه رو وسط می‌کشن (مخصوصا اونایی که دنبال لطفا برام  دعا کنید و صلوات  بفرستید و .... هستن. خودت مثل یه خانم متشخص تاپیک بزن. تو که به صلوات اعتقاد داری حتما به حق الناس هم اعتقاد داری دیگه . اون کارت حق الناسه. مثل اون کاربری که بهش اینو گفتم و در جواب سر استارتر منت هم گذاشت که «اگه من رفتم تو تاپیکش، ثواب صلوات برا اون می‌ره» نباش 🥴 )              ۳- و رتبه نخست هم میرسه به اونایی که در برابر مشکلات چشمشون رو بستن و یه کلمه «خود تحقیر » یاد گرفتن            پی نوشت: فعلا همین هارو یادم اومد ولی این لیست اپ دیت میشود. پس فکر نکنید اگه توی این لیست نیستید مهر تایید منو گرفتید 🤣.    

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اصلا به فکر بچه ی دیگه نیستم،تازه اصلا از کجا معلوم دختر بشه؟اصلا خود من چه گلی به سر پدر و مادرم زدم که دخترم به سر من بزنه؟حرف بقیه هم اصلا برام مهم نیست مگه بقیه می خوان بزرگش کنن؟

اصولا حرف بقیه واسم مهم نیست و بر اساس شرایط زندگی خودم تصمیم میگیرم نه حرف بقیه

درسته منم همین عقیده دارم .ولی می‌خوام بدونم من اشتباه میکنم یا نه 

خدایا یکاری کن مجبور بشم به همه شیرینی بدم 🙃😆.      ولی بهترین دستاورد من امسال نزدیک به تو شدن بودن یارب⁦🌱🤍

راستش نمیدونماما من تک دخترمهمه عمرم حسرت داشتن یه خواهر همسن رو دلم موند

مثل من 🥲

اصلا به حرف بقیه گوش نده حالا اگه دوتا دختر داشتی میگفتن پسر بیار بچه اگه خوب باشه دخترو پسر نداره جدیدا مد شده به اونایی که دختر ندارن هی میگن یه دختر بیار به دردت میخوره

دل مرنجان که زهر دل به خدا راهی هست                             ایموجی ندارم اینجا خیلی بده 

اصلا به فکر بچه ی دیگه نیستم،تازه اصلا از کجا معلوم دختر بشه؟اصلا خود من چه گلی به سر پدر و مادرم زد ...

درسته حق با شماست منم همین نظر دارم ...اونایی که میگن فلان جنس بدرد اون روزا میخوره بنظرم فقط خود خواه دارن تصمیم میگیرن برای آینده خودشون .

اصلا به حرف بقیه گوش نده حالا اگه دوتا دختر داشتی میگفتن پسر بیار بچه اگه خوب باشه دخترو پسر نداره ج ...

نه من که گوش نمیدم ...فک میکنم خودم بهترین تصمیم گرفتم با وجود اینکه خیلی دختر دوست دارم ..ولی دوسداشتم بدونم افکارم  اشتباه میکنه یا نه

گور پدر حرف مردم شاید بچه ی بدیت پسر شد منم دوتا دخترم دارم سومیم دختر یه اسکلی بهم میگفت شوهرت چیز ...

درسته عزیزم ..خدا حفظشون کنه ..بنظرم جمع خودتون شیرین هست حسابی با وجود دوتا دختر ..

یه پسر دارم و خدا رو شکر می کنم که اصلا دختر ندارم

خدا حفظش کنه ..

نه من که گوش نمیدم ...فک میکنم خودم بهترین تصمیم گرفتم با وجود اینکه خیلی دختر دوست دارم ..ولی دوسدا ...

آفرین ولشون کن بعضیا تو هر شرایطی باشی یه نظری میدن

دل مرنجان که زهر دل به خدا راهی هست                             ایموجی ندارم اینجا خیلی بده