2777
2789
عنوان

اونایی دوتا پسر دارن دختر ندارن بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 199 بازدید | 20 پست
درسته حق با شماست منم همین نظر دارم ...اونایی که میگن فلان جنس بدرد اون روزا میخوره بنظرم فقط خود خو ...

بله ،بچه ها اسیر ما نیستن که برا روز پیریمون اونا رو بخوایم،اونا هم می خوان زندگی کنن.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من برادر دارم خواهر هم دارم وقتی مشکلی پیش بیاد شاید کاری از دستشون برنیاد ولی همین که درد دل میکنیم کمی حرف می‌زنیم آروم میشه ولی درددل رو به برادر نمیشه گفت می‌زاره کف دست زنش اونم ذوق می‌کنه از مشکلات خواهر شوهر

جوابشون بگو ظلمه آدم دختر بیاره ولی براش خواهر نیاره . منم نمیتونم یه ایل بچه بیارم تا دو تاش دختر ب ...

همین میگم بهشون ...چون خودم لمس کردم نداشتن خواهر به اون ظلم نمیکنم 

خدایا یکاری کن مجبور بشم به همه شیرینی بدم 🙃😆.      ولی بهترین دستاورد من امسال نزدیک به تو شدن بودن یارب⁦🌱🤍

من برادر دارم خواهر هم دارم وقتی مشکلی پیش بیاد شاید کاری از دستشون برنیاد ولی همین که درد دل میکنیم ...

بله همینه هیشکی خانواده نمیشه

خدایا یکاری کن مجبور بشم به همه شیرینی بدم 🙃😆.      ولی بهترین دستاورد من امسال نزدیک به تو شدن بودن یارب⁦🌱🤍

بله همینه هیشکی خانواده نمیشه

برادر هم وقتی ازدواج کرد دیگه خانواده نیست،البته من طبق شرایط خودم میگم نه که همه اینطور باشن،هیچ وقت دلم برادرم رو نخواست حتی پدر ومادر رو ولی خواهرام غمشون غم منه،شادیشون شادیم