2777
2789
عنوان

کدام مارک کاپ قائدگی از همه بهتره

224 بازدید | 22 پست

دوستان من کاپ قائدگی لیوافارما گرفتم با اینکه سایز یک اش رو گرفتم اما به نظرم بزرگ و پلاستیک اش خشکه کسی برند دیگه ایی رو استفاده کرده که جنس کاپ کلا نرمتر باشه ؟ از برند لونت تعریف زیاد شنیدم کسایی که دارنش میشه راهنمایی کنن که پلاستیکش نرم هست یا خشک ؟

ممنونم 

من لیوا دارم،عالیه اصلا خشک نیست نرمه

چو روزی مرا عمر پایان رسید💔زمانی که جانم ز تن پر کشید❤️‍🩹نه تابوت باید مرا بر بدن✨️نه با مومیایی کنیدم کفن🖤که هر بند این پیکرم بعد از این💫شود جزئی از خاک ایران زمین🥺❤️‍🔥     #کوروش_بزرگ

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم موقع رابطه از ... استفاده میکنم ولی کلا ضرر داره

این چه ربطی داشت ؟

چو روزی مرا عمر پایان رسید💔زمانی که جانم ز تن پر کشید❤️‍🩹نه تابوت باید مرا بر بدن✨️نه با مومیایی کنیدم کفن🖤که هر بند این پیکرم بعد از این💫شود جزئی از خاک ایران زمین🥺❤️‍🔥     #کوروش_بزرگ

مال بعضی وقتا بااینکه پرنشده سرریزمیشه شاید گرمای داخل بدن باعث میشه کاپ نرم بشه سرریزبشه

بخاطر جایگذاری اشتباهه

پس چرا مال من خشکه 🤔حتی موقع گذاشتن اش هم میخام تا کنم سخته

نه برا من نرمه،تا کردن از اون قسمتی که نوشتگی داره تا کن،ینی نوشتگی روبروی تاکردنت باشه

نه برا من نرمه،تا کردن از اون قسمتی که نوشتگی داره تا کن،ینی نوشتگی روبروی تاکردنت باشه

راستش من کاپ رو گرفتم که موقع استخر رفتن بزارم عفونت نگیرم از استخر. اما از وقتی ازش استفاده کردم دل درد گرفتم و چند باری هم با اینکه پریود نبودم خون تو کاپ دیدم  حدودا دو سه سی سی 

راستش من کاپ رو گرفتم که موقع استخر رفتن بزارم عفونت نگیرم از استخر. اما از وقتی ازش استفاده کردم دل ...

چون اولشه زیاد باهاش راحت نیستم گفتم شاید اگر لونت گرفته بودم نرمتر بود و استفاده ازش راحتر

راستش من کاپ رو گرفتم که موقع استخر رفتن بزارم عفونت نگیرم از استخر. اما از وقتی ازش استفاده کردم دل ...

خب اشتباهت همینه عزیزم

اون مخصوص دوران قاعدگیه،تو اون دوره محیط واژن خیلی فرق داره با وقتی پریود نیستی،اصلا اسمشم روشه کاپ قاعدگی!غیر از قاعدگی واژن خشکه کاپ باعث دلدردت میشه خونی ام که دیدی برای اینه که زخم شده

موقع استفاده(فقط در زمان پریود)حتما ناخناتو کوتاه کن دستاتو تمیز بشور 

چون اولشه زیاد باهاش راحت نیستم گفتم شاید اگر لونت گرفته بودم نرمتر بود و استفاده ازش راحتر

نخیر لیوا کاپ خیلی نرمیه اما باید فقط وقتی پریودی استفاده کنی حتی اگه لونتم بود بازم موقع استفاده در زمان غیر قاعدگی همین بود شرایطت