2777
2789
عنوان

کدام مارک کاپ قائدگی از همه بهتره

| مشاهده متن کامل بحث + 224 بازدید | 22 پست
نخیر لیوا کاپ خیلی نرمیه اما باید فقط وقتی پریودی استفاده کنی حتی اگه لونتم بود بازم موقع استفاده در ...

ممنونم عزیز دلم 

صحبت های شما کاملا منطقیه ولی دو تا از دوستای دوستم کاپ قائدگی میگذارن برای استخر و اصلا توصیه اونا بود که منم گرفتم میگفتن از وقتی کاپ میگذاریم هم باهاش راحتیم هم عفونت نگرفتیم دیگه از آب 

راستی یه سوال اون دنباله کاپ که برای گرفتنشه تا چه اندازه باید بره تو ؟ میشه منو راهنمایی کنید 

ممنونم عزیزم 

ممنونم عزیز دلم صحبت های شما کاملا منطقیه ولی دو تا از دوستای دوستم کاپ قائدگی میگذارن برای استخر و ...

اگه از ژل لوبریکانت بر پایه اب استفاده کنی شاید دردت کمتر بشه و دیگه زخم نشی،ولی حتما ناخناتو کوتاه کن و دستاتم تمیز با مایع یا صابون بدون عطر بشور

دنبالش هم باید کامل بره داخل و از بیرون هیچ چیزی حس نشه،اگه بنظرت میاد دنبالش برات زیادی بزرگه به اندازه خطای روی خود دنباله یه خط قیچی کن،قیچی حتما استریل و تیز باشه

راستی قبل و بعد استفاده سعی کن بجوشونی 

چو روزی مرا عمر پایان رسید💔زمانی که جانم ز تن پر کشید❤️‍🩹نه تابوت باید مرا بر بدن✨️نه با مومیایی کنیدم کفن🖤که هر بند این پیکرم بعد از این💫شود جزئی از خاک ایران زمین🥺❤️‍🔥     #کوروش_بزرگ

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سرچ کن در موردشجایگزین پد هستواقعا عالیه

جدییی؟ چه خوبببب

ازم پرسید: راز موفقیتت چیه؟  گفتم: بحث نکردن با افراد نادان  گفت:چجوری؟مگه میشه؟ گفتم:آره میشه  گفت:نمیشه  گفتم:اوکی حق با شماست نمیشه ...🤭😉

باعرض پوزش 😂دستمو دورش میکشم بعدازاینکه کاملا جاگذاری میکنم که کج نباشه جاییش بعدازسه چهارساعت میبی ...

پس کاپت مناسب سایز تو نیست فک کنم

چو روزی مرا عمر پایان رسید💔زمانی که جانم ز تن پر کشید❤️‍🩹نه تابوت باید مرا بر بدن✨️نه با مومیایی کنیدم کفن🖤که هر بند این پیکرم بعد از این💫شود جزئی از خاک ایران زمین🥺❤️‍🔥     #کوروش_بزرگ