2777
2789
عنوان

دو ونیم دادم لوازم آرایشی خریدم

| مشاهده متن کامل بحث + 367 بازدید | 32 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوب خریدی بخدا کانسیلر رو فقط زیر چشم میزنن ؟ من مارک شون گرفتم

من اکثرا برای زیر چشم استفاده میکنم و پشت پلک قبل از سایه زدن 

برای تیرگی های صورتت مثل دور دهان و...- جای جوش و اینا هم میشه ( که من اعتقادی ندارم چون واقعا کاور نمی‌کنه)

اصولش هم اینه که کرم پودر رو تا چشمت نیاری !( اون یه تیکه زیر چشم رو خالی بزار) 

بعد که فید کردی کرمت رو حالا وقتشه زیر چشمت رو کانسیلر بزنی و خوب خوب و با حوصلههههه فید کنی!

( حالت تپ تپی)

بعد اتمام کارت حتما جاهایی که کانسیلر زدی رو خشک کن 

با پودر فیکس 

« اگه این امضا رو خوندی میشه برام یه صلوات هدیه کنی ؟» 🌷

من فوم قبلا استفاده کردم نساخت بهم حساسیت زدم ژل شستشو مخصوص انواع پوست استفاده می کنم که خیلی ملایم

عالی ، من پوست صورتم چربه ، بعد این مخصوص پوست چرب میزنم خیلی باهاش اوکیم ، 

من یه جاری دارم همش وسایل اصل میزنه به صورتش 

یه کرم میخره ۵ تومن فلان چیز میخره ۴ تومن

دختر کوچولوم ۹ سالشه تشنج کرده وقتی ۶ ماهش بود و اون تشنج بدون تب کرد رو نغزش خیلی اثر گذاشته خیلی براش ناراحتم جیگرم خون💔شوهرمم مشکل جسمی  داره میشه برای سلامتیش صلوات بفرستید

حتما شاغل وضعش توپه

نه شوهرش پولداره

دختر کوچولوم ۹ سالشه تشنج کرده وقتی ۶ ماهش بود و اون تشنج بدون تب کرد رو نغزش خیلی اثر گذاشته خیلی براش ناراحتم جیگرم خون💔شوهرمم مشکل جسمی  داره میشه برای سلامتیش صلوات بفرستید

خوب اونا هم لازمه دیگه. الانم که همه چیز خیلی گرون شده. به خوشی استفاده کنی. مبارکه

بزن باران به نام هرچه خوبیست /به زیر آوار گاه پایکوبیست /مزارع تشنه جویباران پر از سنگ /بزن باران که وقت لای روبیست /بزن باران بهاران فصل خون است /بزن باران که صحرا لاله گون است /بزن باران و شادی بخش جان را /بباران شوق و شیرین کن زمان را /به بام غرقه در خون دیارم /به پا کن پرچم رنگین کمان را