2777
2789
عنوان

لطفا این عادت رو بزارید کناار

79 بازدید | 8 پست

ازتون خواهش میکنم تمنا میکنم چه خانم چه آقا حتما حتما به اطرافیانتون بگید(تعارف نکنید)از الفاظ کوچیکتم دست بوسن خاک پاتم چاکرم نوکرم 

خدایی که چیی بشه اینا چیع واقعا 

به غیر از کوچیک کردن خودمون و اطرافیانمون چیزه دیگه ای نیست

طرف زنگ زده بابام میگه بچهاهم دست بوسن هزاران بار گفتم پدر من چرا من باید دست بوس فلانی باشم این چه حرفیه 

یهو میگه کوچیکتم🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

اگه کاش در کنار درس خوندن مدرسه یه کتابی هم درست میکردن برای آداب و معاشرت این که تعارف نکنیم قوانین درست حرف زدن حد و مرز رو با کلماتمون به طرف حالی کنیم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

😂😂مامان منم میگه دخترم سلام میرسونهمیگم دروغ میگه من کی سلام رسوندم 😂

میگم که اصلا بلد نیستن...

فک میکنن بی ادبیه در صورتی که توی فرهنگ های دیگه اصلا از این جملات به کار نمی‌برن چون معنی نداره

مگه شما کجا زندگی می‌کنین که از این حرفا می‌زنن؟ اطراف ما همه میگن سپاسگزارم، محبت فرمودین، کمال امتنان را دارم... 🤣🤣🤣

حال من، حال اون آدم زخمیه      که خودش دیده زخمش چقد کاریه، اما جایی نمیره      خوش نشسته بمیره...
مگه شما کجا زندگی می‌کنین که از این حرفا می‌زنن؟ اطراف ما همه میگن سپاسگزارم، محبت فرمودین، کمال امت ...

بخدااا اینقدر بدم میاد واااااایییی خیلیی ببخشیداااا ببخشید مزاحمتون شدم 

بخدااا اینقدر بدم میاد واااااایییی خیلیی ببخشیداااا ببخشید مزاحمتون شدم

بله حق داری، منم تعارفات اغراق آمیزو دوس ندارم

حال من، حال اون آدم زخمیه      که خودش دیده زخمش چقد کاریه، اما جایی نمیره      خوش نشسته بمیره...